KezdőlapVegyesMár a megjelenésekor hatalmas sláger volt ez a dal! 27 év után...

Már a megjelenésekor hatalmas sláger volt ez a dal! 27 év után is jó hallgatni.

-

Bármilyen műfajban is szülessen, a zene mindig lelkes hallgatókra talál. Az idők során számos együttes örvendeztette meg a közönséget olyan nagyszerű dalokkal, melyeket még ma is szívesen hallgatunk. És mind közül vannak olyan előadók, akik csillagászati karriert futottak be – az AC/DC is egy ilyen zenekar.

Hirdetés

Aki imádja a rock és a heavy metal stílusú zenét, annak igazi ínyencség az alábbi szerzemény, melyre 27 év után is szívesen csápolunk. Kirobbanó energia, dübörgő hangerő, tomboló ritmusok és szenzációs metál hangulat árad a Thunderstruck című AC/DC-darabból is, mint megannyi felvételből, mely a legendás együttes névjegyét viseli. Ha szemtanúja voltál legalább egy élő AC/DC koncertnek, legyen az testközelből vagy a tévé képernyőjén keresztül, akkor biztosan tudod, miről beszélünk.

A Thunderstruck minden idők legnépszerűbb AC/DC szerzeménye, amely az évek során külön történelmet írt. Karrierje során az együttes egyébként több mint 200 millió lemezt adott el világszerte, melyből 71,5 milliót csupán az Államokban vásároltak fel!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek