KezdőlapVegyesAz X-Faktor győztese és Nicole Scherzinger úgy énekli a Purple Rain című...

Az X-Faktor győztese és Nicole Scherzinger úgy énekli a Purple Rain című dalt, hogy attól neked is földbe gyökerezik a lábad

-

2016-ban Matt Terry lett a brit X-Faktor győztese, és a döntőben Nicole Scherzingerrel adhatta elő Prince ikonikus Purple Rain című dalát.

Matt Terry hangja tökéletesen illik a dalválasztáshoz, és bár Prince egyedülálló tehetség volt, akit hihetetlenül nehéz utánozni, Terry nagyszerű munkát végzett, és miközben tisztelgett a klasszikus ballada előtt, a saját stílusához alakította azt.

Hirdetés

Bár egyedül is sikerült meghódítania a közönséget, amikor Nicole Scherzinger színpadra lépett, teljesen új szintre emelte a produkciót, és a lenyűgöző duett méltó megkoronázása volt az énekes fellépéseinek a versenyben.

A Wembley Aréna színpadát elborította a csillogó konfetti és az erőteljes lila fény, ami drámaiságot kölcsönzött a produkciónak. Ekkor azonban még sem Terry sem a közönség nem tudhatta, hogy a tehetségkutató új győztese áll a színpadon.

Hirdetés

Matt Terry és Nicole Scherzinger fellépése után a műsorvezető Dermot O’Leary odalépett a duóhoz, és megkérdezte Terryt, hogy érzi magát. „Egyszerűen hihetetlen volt Nicole Scherzingerrel énekelni a Wembleyben” – mondta Terry, akit láthatóan meghatott a közönség reakciója.

Nicole Scherzinger hihetetlenül sikeres karriert épített az évek során – énekes-dalszerzőként, táncosként és színésznőként is megállta a helyét. A Pussycat Dolls egykori énekesnője az együttes 2010-es feloszlása óta több szólóalbumot is kiadott, amelyek összességében jó fogadtatásra találtak a közönség körében.

A Purple Rain Prince egyik legnagyobb slágere volt, a címadó dala és egyben a harmadik kislemeze az 1984-es Purple Rain albumnak.

Prince zenéje innovatív volt, több stílust kevert, generációja egyik legnagyobb zenészeként tartották számon, ráadásul extravagáns személyisége is segített abban, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek