KezdőlapSzínesA 22 éves lány az egész világot ledöbbentette hajlékonyságával, tátott szájjal néztük...

A 22 éves lány az egész világot ledöbbentette hajlékonyságával, tátott szájjal néztük a produkcióját

-

Sofie Dossi 14 éves volt, amikor először feltűnt az America’s Got Talentben, ahol hihetetlen hajlékonyságával kápráztatta el a zsűrit és a közönséget. Idén a már 22 éves lány visszatért a tehetségkutatóba, Heidi Klum álomcsapatának tagjaként az America’s Got Talent: Fantasy League kiadásában, hogy megmutassa, mennyit fejlődött az elmúlt években.

A műsorba való visszatérésekor Dossi intenzív színpadi produkciót mutatott be: egy égő karikában mutatta be szemkápráztató mutatványát a levegőben, Stevie Wonder „Superstitious” című dalának Lloren által előadott feldolgozására, majd a végén egy lángoló nyílvesszőt is kilőtt, méghozzá a lábával.

Hirdetés

Dossi fellépése szó szerint tüzes volt, és valósággal elvarázsolta a közönséget, Heidi Klum arcán pedig egyértelmű büszkeség tükröződött.

Howie Mandel azt mondta, nem szívesen dicséri Klum csapatának egyik versenyzőjét, de bevallotta, hogy ha az ő döntése lenne, megnyomná az arany csengőt, és egyenesen a döntőbe juttatná a tehetséges fiatal lányt.

Hirdetés

„Ez nagyon jól begyakoroltnak tűnt, és nagyon simán ment. Nagyszerű voltál” – jegyezte meg Mel B, Simon Cowell pedig így fogalmazott: „Eléggé elérzékenyültem, Sofie, mert látom, ahogy művészként fejlődsz. Vissza mertél térni, és újra versenyezni a világ legjobbjai ellen, és még jobb is lettél. Van egy olyan érzésem, hogy ez a te éved lehet.”

Klum úgy döntött, hogy valóra váltja Cowell jóslatát, és megnyomta az arany gombot, biztosítva versenyzője helyét a döntőben.

Dossi arcán olyan lelkesedés tükröződött, miközben körülötte hullani kezdett az arany konfetti, hogy szinte úgy tűnt, mintha újra az egykori 14 éves kislány állna a színpadon.

Dossi későbbi produkciója, ha lehet, még az elsőnél is lenyűgözőbb volt technikailag, és bár végül kiesett, mielőtt a legjobb 5 közé juthatott volna, nincs miért csalódottnak lennie, hiszen a YouTube csatornáján már most 9,5 millió feliratkozója van, és a műsor megadta neki a lehetőséget, amire szüksége volt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek