KezdőlapSzínesHugh Jackman úgy énekli a The Greatest Show című film dalát, hogy...

Hugh Jackman úgy énekli a The Greatest Show című film dalát, hogy attól te is libabőrös leszel

-

Hugh Jackman fantasztikus színész, aki táncosként és énekesként is megállja a helyét, ahogy azt már számtalanszor bebizonyította az évek során. 2019-ben az ausztrál színész a BRIT Awardson lépett fel a The Greatest Showman (A legnagyobb showman) című musical The Greatest Show című slágerével, és lenyűgözte a közönséget.

A szervezők egy igazán epikus produkcióval kedveskedtek a közönségnek a színpadon, ahol több tucat lenyűgöző táncos nyitotta a dalt, mielőtt Hugh Jackman feltűnt volna a színpadon.

Hirdetés

A színész ezüstszínű öltönyben jelent meg, és láthatóan ő maga is nagyon élvezte az előadást. A fellépésről készült videót azóta több mint 22 millióan látták a YouTube-on.

Hugh Jackman erőteljesen nyitotta a dalt, és megmutatta méltán elismert énekesi tehetségét. De a háttérénekesek és a táncosok is kitettek magukért. A rajongók a hozzászólásokban méltatták a színész páratlan tehetségét.

Hirdetés

„Látszik, hogy tényleg élőben énekel, nem csak tátog, és ezt szeretem Hugh Jackmanben” – írta egy hozzászóló, egy másik pedig hozzátette: „Imádom, hogy Hugh milyen őszintén boldognak tűnik, amikor ezt előadja. Az egész nem tűnik hamisnak vagy erőltetettnek. Annyira tehetséges, és imádja azt, amit csinál.”

Jackman egyébként híres arról, hogy élőben is képes a legjobbat nyújtani, amit a Szépség és a Szörnyeteg musical változatában is bebizonyított Gaston szerepében.

A The Greatest Show a The Greatest Showman musical nyitódala, ami hatalmas népszerűségre tett szert. Hugh Jackman a film forgatása előtti 10 hetes kimerítő táncpróbák közepette rögzítette a dalt, és így nyilatkozott ezzel kapcsolatban a Varietynek.

„Vokálisan néha vannak amolyan ‘bármit meg tudok csinálni’ napok, és másnap már csak 80%-on vagy, szóval azokon a napokon, amikor jól éreztem magamat, csak beugrottunk a stúdióba, és felvettük a dalt. Van néhány olyan rész, ahol olyan hangokat énekelek, amiket még sosem énekeltem. Ezt élőben nem tudtam volna megcsinálni” – magyarázta.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek