KezdőlapSzínesEzzel a produkcióval lett világbajnok hétvégén a magyar tánccsapat

Ezzel a produkcióval lett világbajnok hétvégén a magyar tánccsapat

-

A magyar táncosokból álló Fever Dance Group a hétvégi táncbajnokságon szerezte meg a bajnoki címet.

Világbajnok lett a Fever Dance Group a hétvégén, Lengyelországban megrendezett táncvilágbajnokságon. A magyar táncosokból álló csapat az Artistic Dance Couple Formation kategóriában lett bajnok.

Hirdetés

A Fever Dance Group tagja között Bódi Dénes, Szőke Zsuzsi, Markovics Emese, Bonyhádi Ferenc, Dzsupin Ádám, Balogh Niki, Gál Krisztián és Molnár Andi táncoltak.

A csapatból többen is szerepeltek már a Dancing with the Stars műsorbán, Molnár Andit pedig a mentorszékben láthattuk pár évaddal ezelőtt.

Hirdetés

„Köszönjük mindenkinek a szurkolást, támogatást és a sok-sok gratulációt. Szerintem mindenki nevében mondhatom, nagyon élveztük a tegnapot és imádtuk a produkciónkat. Köszönet Molnár Andi, hogy megálmodtad ezt az egészet és srácok… szuper volt veletek együtt táncolni” – írta Szőke Zsuzsi közösségi oldalán.

A produkcióról a TikTok-ra került fel egy videó, ezt itt lehet megnézni!

@zsuzsiszoke A produkció amivel Világbajnokok lettünk ✨🏆💃🏼 #foryou #zsuzsiszoke #latindancing #worldchampions #dreamscometrue #feverdancegroup ♬ eredeti hang – zsuzsiszoke

„Gratulálok, megérdemeltétek nagyon ügyesek vagytok, csoda szép volt a produkció” – írta egyik felhasználó a közösségi oldalon.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek