KezdőlapVegyes"Csodás indiai hercegnő voltál" - Hunyadi Donatella szédületes sambával tarolt a Dancing...

„Csodás indiai hercegnő voltál” – Hunyadi Donatella szédületes sambával tarolt a Dancing with the Starsban

-

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes múlt héten a veszélyzónába kerültek, Ördög Nóra azonban meglátta bennük a potenciált és esélyt adott a párosnak, így ezen a héten megmutathatták mire is képesek, el is kápráztatták a zsűrit és a közönséget.

Donatella és Dénes szombat este egy indiai zenére komponált sambával lépett színpadra, és olyan fergeteges showt táncoltak, hogy attól mindenkinek kikerekedett a szeme.

Hirdetés

„Pont erről beszéltünk a műsor elején, hogy milyen jó lenne, ha ötvözni tudnátok olyan kultúrákat, amik amúgy nem passzolnak össze, de itt a táncparketten ez meg tud történni, és ez itt meg tudott történni” – mondta Szende Vajk.

„Igazi Bollywoodot varázsoltatok ide, és ehhez kellett Dénes kiváló tánctudása, olyan dinamikákat táncolsz, hogy az önmagában lenyűgöző, és ezt kezdi utolérni Donatella. Én nem is értem, hogy ti hogy voltatok kieső zónában a múlt héten?” – fogalmazta meg Juronics Tamás.

Hirdetés

„Egy igazi kis csodás indiai hercegnő voltál Donatella” – mondta Ördög Nóra.

Juronics Tamás hozzátette, a mostani produkciójuk jelentős változás volt a múlt hetihez képest.

Donatella és Dénes összesen 23 pontot zsebelt be a Dancing with the Stars zsűrijétől, ezzel a pontszámmal és a nézők szavazataival pedig tovább is jutottak a következő adásba.

Nézd vissza Donatella és Dénes fergeteges szambáját!

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek