KezdőlapVegyesEgy ápolónő örökbe fogadta a 14 éves lányt, aki hármas ikreket hozott...

Egy ápolónő örökbe fogadta a 14 éves lányt, aki hármas ikreket hozott a világra: „Napokig egyedül ült a babái ágya mellett”

-

Katrina Mullen, egy újszülött intenzív osztályon dolgozó ápolónő, úgy látta, hogy lehetetlen megfelelő otthont találni a 14 éves anyának és hármas ikreinek, és olyan döntést hozott, amivel megmentette és gyökeresen megváltoztatta az életüket.

Katrina a Community Hospital North újszülött intenzív osztályán dolgozik ápolónőként Indianapolisban. Már korábban is rendkívüli erőfeszítéseiről volt híres, de az, amit a 14 éves édesanyáért és hármas ikreiért tett, minden képzeletet felülmúl.

Hirdetés

Katrina pontosan tudta, hogy lehetetlen lenne nevelőszülőt találni egy 14 éves anyának, aki éppen hármas ikreket szült. Ezért hivatalosan is örökbe fogadta a tizenéves anyát, Shariya Smallt és a babákat. Az örökbefogadás 2 évvel azután vált hivatalossá, hogy Shariya életet adott az ikreknek.

Fotó: Katrina Mullen/Instagram

Shariya Small 2020-ban még csak nyolcadik osztályos volt, amikor világra hozta hármas ikreit, Serenitee-t, Samarit és Sarayah-t. A babák koraszülöttként jöttek világra, a terhesség 26. hetében, és több mint öt hónapot töltöttek az újszülött intenzív osztályon abban a kórházban, ahol Katrina dolgozik.

Hirdetés

Amíg a kórházban voltak, Katrina észrevette, hogy a fiatal anya egyedül látogatta a hármas ikreit, és nincs mellette senki, aki támogathatná.

„Napokig egyedül ült a babái ágya mellett” – magyarázta az ápolónő.

A fiatal anya eleinte semmit sem akart megosztani az életéről, de végül különleges kötelék alakult ki közte és Katrina között, miután megtudta, hogy az ápolónő is mindössze 16 éves volt, amikor életet adott első gyerekének, akit aztán örökbe adott. Mielőtt a babákat kiengedték a kórházból, Katrina megadta a telefonszámát Shariyának, és azt mondta, hívja fel bátran, ha szüksége van bármire.

Fotó: Katrina Mullen/Instagram

A két nő azután tartotta a kapcsolatot, és Katrina meglátogatta a fiatal édesanyát az otthonában. Az ápolónő észrevette, hogy Shariya egy kanapén alszik, a babák pedig egy járókán osztoztak.

„Nem olyan hely volt, ahol kisbabákat lehetett volna nevelni” – jegyezte meg Katrina.

Ugyanakkor azt is észrevette, hogy az egyik baba nincs jól, és a kisfiú nem sokkal később kórházba is került, mivel alulfejlett volt a korához képest. Katrinát a szociális munkások értesítették, hogy a fiatal anyát és gyerekeit kiköltöztetik az otthonukból, mivel nem élhetnek ilyen körülmények között, és elmondta, hogy Shariya nála szeretne lakni.

Az ápolónő 688 napig gondoskodott ideiglenes nevelőszülőként Shariyáról és a hármas ikrekről. A lány közben elvégezte a középiskolát, és megtanult gondoskodni a gyerekeiről.

Katrina mostanra hivatalosan is örökbe fogadta őt és a kétéves hármas ikreket is.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek