KezdőlapSzínesA 9 éves ikrek úgy éneklik Enrique Iglesias slágerét, hogy attól neked...

A 9 éves ikrek úgy éneklik Enrique Iglesias slágerét, hogy attól neked is ellágyul a szíved

-

A kilencéves ikertestvérek, Antonio és Paco Cortés megnyerték a rajongók szívét Enrique Iglesias Hero című dalának imádnivaló verziójával a Little Big Shots című műsorban. A duó, akik Gemelos Cortés néven lépnek fel együtt, meghódította a közönséget, amint összeillő öltönyeikben előadták a pop slágert.

A spanyol testvérek először kétéves korukban kezdtek el együtt énekelni, és kilencéves korukra már tökéletesre fejlesztették a produkciójukat, ami nemcsak a műsorban, de az interneten is nagy sikert aratott, a videót 4,4 millióan nézték meg a YouTube-on. A rajongók nem győztek betelni a testvérpárral, és a hozzászólásokban elhalmozták őket dicséretekkel.

Hirdetés

„Ezek a kis srácok imádnivalóak és rendkívül tehetségesek” – írta egy felhasználó, egy másik pedig megjegyezte: „Az éneklés iránti szeretetük olyan fényesen ragyog a mosolyukon és az előadásaikon keresztül, mint egy nagy, fényes telihold az éjszakai égbolton.”

Antonio és Paco először akkor kerültek a nemzetközi figyelem középpontjába, amikor nyolcévesen a The Voice Kids spanyol változatának harmadik évadában versenyeztek.

Hirdetés

A testvérek Nino Bravo Te quiero, te quiero című dalát énekelték az első meghallgatásukon, és a videó hihetetlenül népszerű lett, 118 millió megtekintést ért el a YouTube-on. Ezzel a meghallgatásuk lett a legnépszerűbb videó a műsor történetében.

A testvérek, akik az észak-spanyolországi Girona városában születtek, a The Voice Kids döntőjébe jutottak, mielőtt kiestek volna. A Universal Music Spain felfigyelt az ikrek tehetségére, és azonnal szerződést ajánlott nekik. Antonio és Paco ezt követően adta ki debütáló albumát Tenemos Derecho a Soñar címmel, néhány héttel a The Voice Kids befejezése után.

Antonio és Paco azóta is folytatta zenei karrierjét, legutóbbi kislemezük a Spotify-on a 2021-ben megjelent „Me Vuelve Loco”. Az ikrek rendszeresen tájékoztatják rajongóikat zenei tevékenységükről a közösségi médiában is.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek