KezdőlapVegyesA karok nélkül született lány a könnyekig hatotta a nézőket - gyönyörű...

A karok nélkül született lány a könnyekig hatotta a nézőket – gyönyörű hangjával megnyerte a tehetségkutatót!

-

Lorelai Moșneguțu 14 éves volt, amikor feltűnt a Romania’s Got Talent tehetségkutatóban, és már az első meghallgatáson lenyűgözte a zsűrit és a közönséget, majd végül meg is nyerte a versenyt.

Lorelai egy fejlődési rendellenesség miatt karok nélkül született, de nem hagyta, hogy ez az útjába álljon. Megtanult lábbal zongorázni, és a meghallgatáson is zongorán kísérte magát, miközben előadta Luminița Anghel román pop énekes „A Million Stars” című dalát.

Hirdetés

A stúdióban szem nem maradt szárazon a produkció végére, és az egyik zsűritag, Andra azonnal megnyomta az aranygombot, ezzel az élő adásba juttatva a versenyzőt. Lorelai végül megnyerte a versenyt, és hazavihette a 120 ezer eurós fődíjat.

Hirdetés

Lorelai útja a siker felé nem volt könnyű. 2003-ban született, a Dâmbovița megyei Târgovișteben. Az édesanyja a születése után elhagyta őt a fogyatékossága miatt, de szerencsére egy ápolónő, Victoria Pârvan nem sokkal később örökbe fogadta és felnevelte őt.

Anya és lánya most Bukarestben élnek, ahol a 20 éves Lorelai egyetemre jár – kommunikáció és közkapcsolatok szakon tanul, és a jövőben talán egy sajtóirodában szeretne elhelyezkedni, de a zenéről sem mondott le, továbbra is énekel.

Lorelai bebizonyította, hogy semmi sem állhat az igazi tehetség útjába, és a tehetségkutatóban minden alkalommal lenyűgözte a zsűrit és a közönséget, amikor színpadra lépett.

A döntőben a Rise Like a Phoenix című dalt adta elő, amivel Conchita Wurst korábban megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, és azt is megmutatta, hogy pusztán a hangjával is képes uralni a figyelmet, ekkor ugyanis nem kísérte magát zongorán.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek