KezdőlapZeneVideóklipekNótár Mary és Rakonczai Imre egy gyönyörű duettet énekel: az egyik legszebb...

Nótár Mary és Rakonczai Imre egy gyönyörű duettet énekel: az egyik legszebb sláger magyar változatát énekeltél el!

-

Futótűzként terjed Nótár Mary és Rakonczai Imre közös balladája, amelynek videóklipjében a két énekes mellett az Attraction is feltűnik az árnyékszínházával.

Soha eddig nem látott oldalát mutatta meg Nótár Mary, akit eddig a rajongók a mulatós zenéből ismerhettek. Az énekesnő most a lírai énjét mutatta meg a világ egyik legismertebb dalának magyar fordításában. A dal Valentin-nap alkalmából debütált.

Hirdetés

Rakonczai Imre és Nótár Mary egy világsláger magyar változatával lepték meg a rajongókat, Billy Joel „Honesty” című dalát énekelték fel magyarul, amely a „Szótlanul” címet kapta.

„A Valentin nap nem csak a szerelem, hanem a szeretet napja is. Biztos majdnem mindenki életében történt már olyan szakítás, elválás, ami szeretetben zajlott és a mai napig szeretettel emlékszik vissza a párjára és azokra az időkre. Ezt az érzést próbáltuk megfogalmazni, ahogy a dalban is hallható; “A búcsúzásban nincs szabály, de most egy mégis legyen, hogy nem felejtjük el egymást sosem“. Ha tetszik a dal, a megosztásokat előre is köszönöm!” – írta közösségi oldalán Rakonczai Imre.

Hirdetés

A dal magyar szövegét Major Eszter és Rakonczai Imre írták, a dalra forgatott klipet, amelyben az Attraction árnyékszínház is feltűnik, Galler András „Indián” rendezte.

A rajongók körében hatalmas népszerűségnek örvend a dal, egy nap alatt csaknem 40 ezren nézték meg.

„Kiváló ebben a zenei műfajban is Mary! Jó lenne ebben az irányban is nyitni, biztos sikeres lenne. Gratulálok Mary!” – írta egyik hozzászóló a YouTube-on.

„A szív, az ésszel harcban áll. Megható duett. Remekül sikerült!” – írta egy másik.

Nektek hogy tetszik a duett?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek