KezdőlapHírek"Egy igazi istennő!” - Shania Twain drasztikusan megváltoztatta a külsejét, imádják a...

„Egy igazi istennő!” – Shania Twain drasztikusan megváltoztatta a külsejét, imádják a rajongói

-

Shania Twain nemrég drasztikusan megváltoztatta a külsejét, és megmutatta új, rózsaszín frizuráját rajongóinak az Instagramon.

Az 58 éves kanadai énekesnő egy fotón mutatta meg hosszú, hullámos, világos rózsaszín fürtjeit, és a képaláírásban Man! I Feel Like A Woman című slágere egyik sorát idézte: „Color my hair, do what I dare!”

Hirdetés

A rajongók imádták a sztár új külsejét, és a hozzászólásokban rengetegen elhalmozták dicséretekkel. „Egy gyönyörű királynő vagy! Imádom ezt a színt!” – írta egy felhasználó, egy másik pedig megjegyezte: „Lenyűgöző vagy! Imádom!” „Annyira gyönyörű vagy, Shania! Egy igazi istennő!” – írta egy harmadik kommentelő is.

Fotó: Shania Twain/Instagram

Twain nemrég még egy teljesen más külsővel lepte meg rajongóit, február elején a 2024-es MusiCares Person of the Year eseményre még sötét hajjal érkezett, egy zöld re hangolt ruha összeállításban: fekete magas nyakú blúzt, hozzá pedig sötétzöld zakót és rövidnadrágot viselt, magas szárú csizmával és egy vastag, olíva zöld övvel. Az eseményen, amelyen a rock legenda, a 61 éves Jon Bon Jovi előtt tisztelegtek, Twain előadta Bon Jovi Bed of Roses című dalának feldolgozását.

Hirdetés

Az énekesnő egyébként csak nemrég tért vissza a reflektorfénybe, miután két komoly egészségügyi problémával is szembesült az utóbbi időben. 2023 januárjában arról mesélt egy interjúban, hogy nyitott torokműtétre volt szüksége, hogy megmentsék a hangját.

„Nem tudtam, fogok-e még valaha énekelni. Azt hittem, vége van a karrieremnek” – mondta.

Korábban pedig, még a világjárvány csúcsán, elkapta a Covidot, és súlyos tüdőgyulladással került kórházba.

„Nem voltam jól, és több napig egy kórházi elkülönítőben voltam. Plazma-terápiát kaptam, mert nem voltak antitestjeim, de végül elkezdett hatni a kezelés, és jobban lettem.” – idézte fel.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek