KezdőlapZeneAlbumokTheatre of Little Broken Hearts – Színházi előadást ihlettek az új Norah...

Theatre of Little Broken Hearts – Színházi előadást ihlettek az új Norah Jones dalok

-

A brooklyni ClockWorks Puppet Theatre Norah Jones Little Broken Hearts című albumára építve egy experimentális bábelőadást mutat be. Az első show június 7-én lesz, majd július 14-ig heti egy előadással jelentkeznek.

Hirdetés

A Blue Note Records gondozásában május elején jelent meg Danger Mouse produceri munkálata mellett a Little Broken Hearts, amely a kritikusok szerint az énekesnő eddigi legjobban sikerült lemeze. A rajongók is üdvözölték az új albumot, így nem csoda, hogy három hétig a Billboard Top 200 lista Top 5 mezőnyében szerepelt.

Világszerte hasonló eredményeket ért el a korong, többek között Taiwan, Japán, Ausztrália, Németország, Franciaország és Anglia listáit is meghódította. Most indult Norah Jones világkörüli turnéja, Európa, Észak-Amerika és Japán is a célállomások között szerepel, a teljes lista itt látható: http://www2.norahjones.com/tour. A koncertek miatt az énekesnő nagy sajnálatára nem lehet jelen a Little Broken Hearts bábszínház interpretációjának bemutatóján.

Hirdetés

A The Cosmic Bicycle experimentáis bábszínház társulat állította össze a “Theatre of Little Broken Hearts” előadást, melynek során Jones albumának dalait használják fel aláfestő zeneként. Mind a 12 szerzeményhez egy-egy történet társul, melyeket bábokkal és egyéb vizuális eszközökkel adnak elő. Jonathan Cross (a.k.a. Jonny Clockworks) rendező munkája nagy sikernek örvend, ízelítőt itt láthatunk belőle:

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek