Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Rögtön azután, hogy megjelent vadonatúj #1 slágere és egyben hetedik listavezető kislemeze, a „Blame”, CALVIN HARRIS bejelentette vadonatúj albumát „Motion” címmel, mely 2014. november 2-án jelenik meg.

calvin-harris-motion

A nagyon várt albumon számtalan figyelemre méltó, slágerlistákat vezető közreműködő vesz részt, köztük Ellie Goulding, Gwen Stefani, a Haim, Tinashe, Big Sean, a Hurts, John Newman, a Firebeatz és R3hab.

Calvin világverő megközelítése valóban mindent elsöprő volt legutóbbi, „Blame” című kislemez dalával, mely több Spotfy világrekordot is megdöntött: ő lett az első olyan brit előadó, aki elérte az 1 milliárdos stream álomhatárt, ő érte el a leggyorsabban a Spotify kislemez lista #1 pozícióját és szintén ő volt az első, aki 10 milliós lejátszást tudott elérni egy dallal egyetlen hét alatt. A „Blame” mellett a „Motion”-ön megtalálható lesz további két #1 kislemez is, az Alesso és a Hurts közreműködésével készült „Under Control”, valamint a nyári szezon slágere, a „Summer”.

Calvin nyári fesztivál fellépései szeptemberben értek véget egy elképesztő iTunes Festival fellépéssel Londonban a „Blame” megjelenésének napján.

„Motion” dallista:

 1. Faith
 2. Under Control (w/ Alesso Feat. Hurts)
 3. Blame (feat. John Newman)
 4. Love Now (feat. All About She)
 5. Slow Acid
 6. Outside (feat. Ellie Goulding)
 7. It Was You (w/ Firebeatz)
 8. Summer
 9. Overdrive (w/ Ummet Ozcan)
 10. Ecstacy (feat. Hurts)
 11. Pray To God (feat. Haim)
 12. Open Wide (feat. Big Sean)
 13. Together (feat. Gwen Stefani)
 14. Burnin (w/ R3hab)
 15. Dollar Signs (feat. Tinashe)