Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Minden bizonnyal, nem akármilyen produkciót kell bemutatnod ahhoz, hogy továbbjuss az America’s Got Talent műsorok következő fordulójába. De amit az alábbi videó főszereplői művelnek, felülmúl minden elvárást.

Megkérte a zsűritagot, hogy lépjen a színpadra. Aztán varázslat történt...

Oskar és Gaspar a 3D kivetítés igazi nagymesterei. Profi szinten értenek a multimédiás tartalmak filmes megszerkesztéséhez. Napirenden vannak a legfrissebb technológiákkal, melyeket tökéletesen hozzá tudnak illeszteni bármilyen színpadi előadáshoz vagy eseményhez. Erősségük abban rejlik, hogy minden apró részletre odafigyelnek, és a megtervezett műsoraik mindig a legmagasabb szintet ütik.

Amikor kiálltak a színpadra, arra kérték a zsűri egyik női tagját – pontosabban Heidi Klum-ot, csatlakozzon hozzájuk. Ezt követően, valósággal felrobbant a hangulat a teremben.

Fehér kezeslábasban, Heidi elfoglalta a helyét a színpadon, a háta mögött pedig egy ponyvát engedtek le. Ekkor indult be az igazi show: a legérdekesebb szín- és vizuális kombinációk öltöttek testet a vásznon, majd Heidi ruhája is átváltozott, mi több, az arcán a többi zsűritag portréja is megjelent!

A közönség elvarázsolva figyelte a műsort, ami valóban megérdemel minden elismerést.