KezdőlapSzínesMég csak 5 éves, de úgy korcsolyázik a jégen, hogy attól tátva...

Még csak 5 éves, de úgy korcsolyázik a jégen, hogy attól tátva marad a szád

-

A legtöbb korcsolyázó nagyon fiatalon kezdi az edzéseket, részben azért, mert kis termetük megkönnyíti bizonyos mozdulatok végrehajtását.

Ekaterina Lipnitskaia pedig tökéletes példa erre. Az orosz származású 5 éves kislány már most fantasztikusan teljesít a jégen, ahogy az egy YouTube videón is látható.

Hirdetés

Ekaterina egy népies jellegű, piros-fehér ruhában állt jégre, és bár néha elbizonytalanodott és elveszítette az egyensúlyát, egyszer sem esett el, és, ami a legfontosabb, nem adta fel – ez pedig az igazi versenyzők ismérve.

A legtöbb gyerek az ő korában még rajzfilmeket néz, és játszik, Ekaterina azonban keményen edz, és már most bebizonyította, milyen kitartó.

Hirdetés

A teljesítménye pedig azt sugallja, hogy néhány éven belül megállíthatatlan lehet, ha kitart a sport mellett, és bár Oroszországban rengeteg a kiemelkedő tehetségű fiatal korcsolyázó, fényes jövő várhat rá. Akár még Oroszország következő olimpiai bajnoka is lehet, akárcsak Alina Zagitova, vagy Anna Shcherbakova.

De ha később mégsem választaná a sportolói karriert, mindig felidézheti ezeket az emlékeket, hiszen egyértelműen látszik, mennyire élvezi, amit csinál.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek