KezdőlapSzínesA pilóta könnyek között kérte meg barátnője kezét - Az utasok tapsolva...

A pilóta könnyek között kérte meg barátnője kezét – Az utasok tapsolva ünnepelték a szerelmeseket!

-

A különleges pillanatnak, amikor a Polish Airlines pilótája megkérte barátnője, az egyik utaskísérő kezét, nemcsak a gép utasai lehettek szemtanúi, hiszen a megható lánykérésről készült videó azóta az interneten is elterjedt.

Konrad Hanc, a Polish Airlines pilótája azzal lepte meg barátnőjét, a légi utaskísérőként dolgozó Paulát, akivel 18 hónapja volt kapcsolata, hogy az egyik járaton kérte meg a kezét, az utasok szeme láttára. Ráadásul ez éppen az a Krakkóba tartó járat volt, amin másfél évvel korábban megismerkedtek.

Hirdetés

Konrad kapitány felszállt az Embraer 195-ös gépre, ahol gyanútlan barátnője is dolgozott, és mindent előkészített a nagy pillanatra, majd kilépett a pilótafülkéből, a hangosbeszélőn köszöntötte az utasokat, és bemutatkozott nekik.

Pilóta hangosbemondón beszél
Könnyek között kérte meg barátnője kezét – Fotó: YouTube

„A mai járaton van egy nagyon különleges személy, aki remélem nem sejt semmit” – mondta, miközben egyértelműen látszott, hogy nehezen uralkodik az érzésein.

Hirdetés

„Hölgyeim és uraim, körülbelül másfél évvel ezelőtt ezen a járaton találkoztam a legcsodálatosabb emberrel, aki teljesen megváltoztatta az életemet. Te vagy számomra a legértékesebb. Te vagy a legnagyobb valóra vált álmom. Ezért egy szívességet kell kérnem tőled drágám: Hozzám jössz feleségül?” – folytatta fél térdre ereszkedve, egyik kezében a gyűrűvel, miközben egy utaskísérő a háttérből átadott neki egy virágcsokrot is.

A videón az is látható, amint Paula előreszalad a széksorok között, és kedvese nyakába borul, miközben természetesen igent mond a lánykérésre.

Az utasok tapsolva ünnepelték az ifjú jegyes párt, és a megható pillanatok azóta az interneten is elterjedtek.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek