KezdőlapHírekVarga Livius is keresi A cég hangját, a Viasat 3-on

Varga Livius is keresi A cég hangját, a Viasat 3-on

-

A cég hangja

Gőzerővel próbálnak a VIASAT3 A cég hangja című műsorába beválogatott csapatok. A felkészülésben nem csak ének- és tánctanárok lesznek segítségükre, hanem mentorok is, akik egyben műsorvezetői szerepet is betöltenek. Varga Livius, a Quimby zenekar egyik frontembere örömmel vállalta a feladatot, hogy végigkísérje csapatait a munkahelyüktől a színpadi produkciókig.

Hirdetés

Lelkesedésben, jókedvben, örömzenében nincs hiány, a próbákon minden versenyző apait-anyait belead, hogy csapata a legjobbat hozza ki magából a bemutatóig. „Megdöbbentő, hogy milyen tehetségek lapulnak meg az országban. Ezek az emberek humorban, munkabírásban, zenében, kreativitásban nem maradnak alul a színpadhoz szokott előadókhoz képest.” – meséli Livius, aki a csapattagok kiválasztásában is részt vett.

A felkészülés során, a dalok és a hozzájuk passzoló koreográfia elsajátításán túl az ötfős társaságok összecsiszolódnak, megtanulnak együttműködni és közös sikereket elérni.

Hirdetés

„A csapatépítő hatás ugyanúgy megvan itt, mint a tréningeken. Én csak segítek nekik megtalálni az összhangot.” – teszi hozzá Livius, aki nem csak előadóművészként, hanem trénerként is dolgozik.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek