KezdőlapHírekSzakács Erika és Miklósa Erika egy gyönyörű duettben kápráztatta el a The...

Szakács Erika és Miklósa Erika egy gyönyörű duettben kápráztatta el a The Voice nézőit

-

Szakács Erika egy erdélyi faluból jelentkezett a The Voice-ba, ám valószínűleg álmában sem gondolta volna, hogy ő lesz a 2023-as évad győztese.

A 18 éves Szakács Erika nyerte a The Voice-t, az erdélyi lány Miklósa Erika szárnyai alatt járta be az RTL tehetségkutatóját. A fiatal lány három dalt is előadott a fináléban, egyik egy közös duett volt coachával, Miklósa Erikával.

Hirdetés

Erika Nyárádszentbenedekről költözött fel Budapestre, hogy követni tudja álmát, és énekesnő legyen belőle. A fiatal lány a mai napig úgy érzi, jó döntést hozott, amikor Miklósa Erikát választotta coachként, örökké hálás lesz neki, hogy hitt benne.

Miklósa Erika és Szakács Erika a The Voice döntőjében előadta a The Prayer című dalt is, amellyel mindenki szívébe belopta magát a fiatal énekesnő, hiszen a világ egyik legjobb operaénekesnőjével állhatott egy színpadon.

Hirdetés

A The Voice fináléjában három lány, Kovács Harmat, Kovács Aliz és Szakács Erika kerültek. A nézők két kőrben is szavazhattak, az első körben Kovács Harmat távozott a műsorból, végül Miklósa Erika két versenyzője állhatott a dobogóra, közülük lett Szakács Erika a győztes.

„Fel sem fogom, nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek” – mondta Szakács Erika miután megnyerte a The Voice fináléját.

Nektek hogy tetszik a közös duett?

Fotó: RTL

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek