KezdőlapHírek4 eset, amikor Katalin hercegné hibát vétett gyerekei nevelésében!

4 eset, amikor Katalin hercegné hibát vétett gyerekei nevelésében!

-

Katalin hercegné szinte minden pillanatban tökéletes anyának tűnik, hiszen gyermekei mindig ápoltak, jólöltözöttek és ilyen kicsi korukban is tudják, hogyan kell viselkedni a nyilvánosság előtt.

Hirdetés

Katalin hercegné nevelési stílusát már-már követendő példaként titulálják a királyi család imádói, ami nem is csoda, hiszen Katalin hercegné valóban anyaként is szinte tökéletes munkát végez. Néhány döntésével azonban nem igazán értünk egyet, mivel eléggé furcsák, sőt adott esetben veszélyes következményekkel is járhatott volna.

1. Biztonsági öv

Amikor az elsőszülött herceget, Györgyöt vitte haza édesapja a kórházból, a szemfüles közönség észrevette, hogy a gyerekhordozót csupán az autó biztonsági övével rögzítették. Ezt követően a közvélemény elég hangosan elítélte a királyi párt, mivel alapvető biztonsági intézkedéseket mulasztottak el.

Hirdetés

2. Veszélyes hobbik

William és Katalin igazán odavannak a sportokért, ami még nem baj, viszont olyan sportokhoz vonzódnak leginkább, amelyek egy kisgyerek számára akár traumákat is okozhatnak: vízi sportok, lovaglás, sízés. A királyi pár már egész pici koruk óta magukkal viszik gyerekeiket, ezért úgy látszik, nem tartanak attól, hogy esetleg a gyerkőcök megsérülhetnének sportolás közben.

https://www.instagram.com/p/Byc5la9Fn2A/

3. Utazás

A protokoll szerint a királyi család tagjai nem utazhatnak együtt hosszú utakra. Ezzel a szabállyal próbálják kiküszöbölni, hogy egy esetleges tragédia esetén több családtag is az életét veszítse. A protokoll szabályai ellenére, a kis György herceg és Sarolta hercegnő rendszeresen kísérik el szüleiket repülőútjaikon.

4. Nem megfelelő játékszerek

Katalin hercegné szülési szabadsága alatt is számtalan eseményen részt vett, sőt még férje jótékonysági látogatásai során is segédkezett, ezért a gyerekek a szülők távolléte alatt legtöbb idejüket az unokatestvéreikkel töltötték, akárcsak a normális gyerekek. A közvélemény figyelme viszont akkor korbácsolódott fel, amikor Katalin hercegné egy hasonló unokatesós délutánra megengedte nagyobbik fiának, hogy játékpisztolyt vigyen magával. Ez az eset nagyon kiverte a biztosítékot az embereknél, akik nem is tartották vissza kritikus véleményüket.

https://www.instagram.com/p/Bs8TTL9l6de/

Mindezekhez mit szól a királynő?

II. Erzsébet királynő több mint 70 éve anya, és noha ez idő alatt a szokások és a nevelési stílusok gyökeresen megváltoztak, fensége nem minden esetben támogatja Katalin és Vilmos herceg döntéseit. Hiába a családi szeretet, Erzsébet királynő még a négy fal között is a formális kommunikációt választja a családtagjaival szemben.

Mikor II. Erzsébetet királynővé koronázták Károly és Anna nagyon fiatalok voltak, ezért a sok teendő miatt fensége úgy döntött sűrűn igénybe veszi a dadusok gondozását. Ezzel ellentétben, Katalin megpróbál minél több időt tölteni gyerekeivel. Erzsébet királynő összes gyermeke magántanuló volt, míg György herceg és Sarolta hercegnő normál iskolába járnak. Ebből is látszik, hogy Katalin a mostani generáció ritmusával próbálja felvenni a versenyt, és mindent megpróbál, hogy egy modern és sikeres anyuka lehessen.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek