KezdőlapZeneVideóklipekHatalmasat robbant Taylor Swift új dala: két nap alatt több millióan látták...

Hatalmasat robbant Taylor Swift új dala: két nap alatt több millióan látták már

-

Taylor Swift két nappal ezelőtt bemutatta a „Fortnight” című dalához készült klipet, amely az új albumának első kislemeze.

A klipben az énekes-dalszerző és Post Malone, aki szintén szerepel a kislemezen, exszerelmeseket alakítanak, akik a dalszöveg szerint egy olyan viszonyt folytattak, ami csak 14 napig tartott.

Hirdetés

A klipben Ethan Hawke és Josh Charles, akik a „Holt költők társaságában” játszottak, szintén meglepetésszerűen szerepelnek, mint egy tudós pár, akik teszteket végeznek Swiften, aki legyőzi az elektrosokkot. A némafilmeket idéző feliratok zárják a klipet.

„Meg akartam mutatni azokat a világokat, amelyeket a fejemben láttam, és amelyek hátteréül szolgáltak ennek a zenének a megalkotásához. Nagyjából minden, ami benne van, egy metafora vagy utalás az album egyik vagy másik szegletére” – írta Swift a klip megjelenésekor.

Hirdetés

„Számomra ez a videó lett a tökéletes vizuális megjelenítése ennek a lemeznek és a történeteknek, amiket elmesélek benne. Post Malone lenyűgözött a forgatáson a megkínzott tragikus hősünk szerepében, és nagyon hálás vagyok neki mindazért, amit ebbe a kollaborációba beletett” – fűzte hozzá.

A „Fortnight” az énekesnő „The Tortured Poets Department” című albumának első kislemeze.

Swift azzal is meglepte a rajongókat, hogy bejelentette, hogy a „The Tortured Poets Department” egy titkos dupla album, és péntek hajnalban 15 extra dalt adott ki, hogy még eseménydúsabbá tegye a megjelenést.

Az énekesnő a Spotify rekordjait is megdöntötte a megjelenés napján: az album lett az első, amely 24 óra alatt elérte a 200 millió streaminget. A „Fortnight” videóklipjét két nap alatt csaknem 30 millióan látták, ami abszolút siker.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek