KezdőlapSzínesCher és Jennifer Hudson úgy énekelik az énekesnő slágerét, hogy attól te...

Cher és Jennifer Hudson úgy énekelik az énekesnő slágerét, hogy attól te is felállsz táncolni

-

Cher a 2024-es iHeartRadio Music Awardson átvehette az Icon-díjat, „a zenéhez és a popkultúrához való több mint hét évtizedes páratlan hozzájárulásáért.” A díjat Meryl Streep adta át, aki az énekesnő jó barátja, előtte azonban a 77 éves popikon előadott egy különleges duettet Jennifer Hudson énekesnővel.

Meryl Streep Cher első számú rajongójaként mutatta be Hudsont, aki a színpadra lépve először Cher If I Could Turn Back Time című slágerét adta elő, majd a dal végén Cher is csatlakozott hozzá, a Believe című dallal.

Hirdetés

Amikor Hudson az első szám végére ért, nemes egyszerűséggel csak azzal köszöntötte a popzene istennőjeként is emlegetett Chert a színpadon, hogy „neki nincs szüksége bemutatásra.”

A duett végén Meryl Streep átadta Chernek a díjat, aki egy megható és humoros beszéddel mondott köszönetet. Először is felhívta a figyelmet az öltözékére, különösen kedvenc fekete nadrágjára.

Hirdetés

„Már 40 éve megvan ez a nadrágom, és úgy gondoltam, együtt kellene idejönnünk átvenni ezt a díjat” – mondta az énekesnő.

A zeneiparban töltött évtizedeiről szólva Cher azt mondta, szerencsésnek érzi magát, hogy vannak olyan emberek, akik mindvégig mellette álltak, annak ellenére, hogy számtalan buktatóval szembesült.

„Általában nem szoktam erről beszélni, de olyan sokszor voltam már a padlón, hogy el sem hinnétek. Dobtak a lemezkiadók, nem kaptam munkát, azt mondták, a karrieremnek már annyi. De én soha nem adtam fel az álmaimat” – folytatta.

„Szóval azt akarom elmondani nektek a saját tapasztalatomból, hogy legyen egy álmotok, és ne adjátok fel, bármi történjék is, mert saját tapasztalatból tudom, hogy ha van egy álmod, és kitartasz mellette, akkor csodálatos életed lesz, és az álmod valószínűleg valóra válik” – zárta a beszédét Cher.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek