KezdőlapHírekFel akarták jelenteni Caramel feleségét - Ez volt az oka a gyűlölködésnek

Fel akarták jelenteni Caramel feleségét – Ez volt az oka a gyűlölködésnek

-

Megfenyegették Caramel feleségét.

https://www.instagram.com/p/Bhs16uOFN47/

Hirdetés

Szilágyi Szilvia hosszú időre visszavonult a közösségi médiából. Caramel felesége azért szánta el magát erre a lépésre, mert amikor tavaly kiderült, hogy kislányuk, Szofi leukémiás rengeteg támadás érte.

Sokan azért akadtak ki, mert beteg gyerekével készített fotót, a gyűlölethullám pedig elárasztotta Szilvia közösségi oldalát. Most, hogy csitultak a kedélyek, és kislánya is jól reagál a kezelésekre, elmondta mi volt fiokjának felfüggesztése mögött.

Hirdetés

„…egy nő azzal fenyegetett, hogy feljelent az európai gyerekjogokért felelős hivatalnál, amikor posztoltam Szofiról a betegsége után. Akkor nagyon érzékeny voltam, és úgy éreztem, nem szívhatja el a maradék jó érzést belőlem az ilyenfajta hozzászólások olvasása, így felfüggesztettem az oldalt” – írta Instagram oldalán Sylvi.

A fiatal anyuka nemrég új képpel lepte meg rajongóit, ahol azt is elárulta, hogy minden növényt száműzniük kellett a lakásukból, de most ismét visszatérhetnek a szobanövények az otthonukba.

https://www.instagram.com/p/BsIg9vAlMP9/

„Nyolc hónappal ezelőtt minden növényünket likvidálnom kellett az otthonunkból… Ma végre pótoltam mindent, na jó nem mindet, de nyárra úgyis dzsungelt fogok csinálni a lakásból” – fogadkozott Szilágyi Szilvia.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek