KezdőlapZeneVideóklipekNézd meg Paloma Faith legújabb videóklipjét! Ez a Warrior.

Nézd meg Paloma Faith legújabb videóklipjét! Ez a Warrior.

-

Paloma Faith csodálja azokat az embereket, akik túl tudják tenni magukat a nehézségeiken, és még a legyőzhetetlennek tűnő akadályokat is képesek maguk mögé gyűrni. Nagyjából így foglalható össze az énekesnő legújabb dala és videóklipje, mely a Warrior – Harcos címet kapta, és amely Paloma Faith legutóbbi nagylemezét gazdagítja.

Nézd meg Paloma Faith legújabb videóklipjét! Ez a Warrior.

Hirdetés

„Megjelent a legújabb videóm, a Warrior. Sok olyan embert mutat be, akik szerintem nagyon bátrak, és akik minden elismerést megérdemelnek, akik az élet számos nehézségein túlléptek, és ma már a holnapnak élnek. Amennyiben te is ismersz ilyen harcosokat, mesélj nekem róluk minél többet, szeretném megismerni a történeteiket.” – üzente rajongóinak az énekesnő.

Paloma Faith legutóbbi stúdióalbuma tavaly novemberben került a boltokba, és az első helyen debütált a brit lemeztoplistákban.

Hirdetés

A premiert követően az énekesnő részletesen mesélt a korong születésének körülményeiről: „The Architect az a diszkográfiai anyag, melyen keresztül a társadalmi környezetemet szemlélem. Arra szántam el magam, ne írjak többé a szerelemről. Túl akartam tekinteni a belső világomon. (…) Meg akartam figyelni annak okait, hogy miért szenvednek manapság az emberek. Minden egyes dal a lemezről egy különálló epizódja a társadalmi-politikai világnak, melyet elemeztem.” – magyarázta Paloma Faith.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek