KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Thalia - No Me Acuerdo (I Don’t Remember)

Videóklip: Thalia – No Me Acuerdo (I Don’t Remember)

-

Thalia rajongói most biztosan repesnek az örömtől, a latino énekesnő ugyanis a napokban adta ki legújabb dalát és videóklipjét, melyet Natti Natashával közösen készített. A vizuális anyagban egy román származású hollywoodi színész is megcsillogtatja szívtipró bájait, természetesen a világhírű díva társaságában, aki szenzációsan néz ki, és bomba formában van!

Hirdetés

A klip története egy nő kalandjait tálalja, aki éjjelente a maximumon éli az életet, ám reggel már egy szösszenetre sem emlékszik az egészből.

„Szerintem sokan magukra ismernek ebben a dalban. Nem hinném, hogy él valaki ezen a földön, aki még sosem ivott volna a kelleténél jóval többet. Mindannyian keresztülmentünk már ezen. A zeneszám pedig arra bátorít, hogy légy önmagad, tiszteld saját magad, és sose engedd meg senkinek, hogy megbánásra bírjon azért, amit tettél vagy éppen nem tettél.” – fogalmazott Thalia.

Hirdetés

Az énekesnő már akkor beleszeretett a No Me Acuerdo (angolul az I Don’t Remember) című dalba, amikor először meghallotta! És minél többet hallgatta, annál inkább égett benne a vágy, hogy egy szintén erős, karakteres nő oldalán énekelje el azt – így esett Nattira a választása.

„Gördülékeny kapcsolat volt, mintha már a kezdetek óta ismertük volna egymást, ez pedig érződik a dalban és a videóklipben is – természetes, hiteles és csodálatosan lendületes.” – folytatta a mesélést Thalia.

A két énekesnő New Yorkban találkozott először, ahol a videóklipet is forgatták. A vizuális anyag férfi-szereplője a román származású hollywoodi csillag, Cezar Constantine, aki 8 éves kora óta él az óceánon túlon. Neked hogy tetszik a kisfilm?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek