KezdőlapZeneVideóklipekMegérkezett a világsztár legújabb slágere, magyar srác készítette hozzá a videóklipet

Megérkezett a világsztár legújabb slágere, magyar srác készítette hozzá a videóklipet

-

A Gimme Gimme sikere után Inna újabb dallal és videóklippel érkezik, ezúttal Erick-kel az oldalán. Ez a Ruleta, melynek szerzésében mindkét énekes aktívan bekapcsolódott. A felvétel producere Marco & Seba és David Ciente, ugyanaz a csapat, aki az énekesnő korábbi dalát is gyártotta.

Megérkezett a világsztár legújabb nyári slágere, magyar srác készítette hozzá a videóklipet

Hirdetés

A Ruleta vizuális anyagát Romániában forgatták, Némethi Barna rendezésében. Inna és Némethi korábban már dolgozott együtt, a szakember álmodta meg például a Good Time című videóklipet is, Pitbull-al.

„Maximálisan magamra találok ebben a felvételben, nagyon energikus, pozitív, és azt remélem, hogy a ti nyaratokat is széppé varázsolja. Egyre jobban szeretem a stúdióban eltöltött időt, a komponálást, na meg a David Ciente és Marco & Seba alkotta profi csapatot, akivel dolgozhatok.” – fogalmazott Inna.

Hirdetés

A maga rendjén Erick is áradozott a közös munka kapcsán: „Nagyon lelkes vagyok ezért a koprodukcióért, és büszke vagyok, hogy ilyen híres és közkedvelt előadóval dolgozhattam együtt, mint Inna. Köszönöm mindenkinek, aki segített ebben a csúcs projektben. Feledhetetlen élmény!” – nyilatkozta az énekes.

Neked hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek