A rajongók segítségével készült el a Coldplay vadonatúj klipje. Nézd meg az...

A rajongók segítségével készült el a Coldplay vadonatúj klipje. Nézd meg az Amazing Day-t!

A világhírű együttes a rajongói segítségét kérte, közös erővel pedig megszületett 2017 első Coldplay-videóklipje. Ez az Amazing Day, amely azokból a rövid vizuális anyagokból állt össze, amit az együttes támogatói küldtek be a legszuperebb napjukról.

A kampány célja az volt, kideríteni, mit is jelent egy fantasztikus nap a közönség tagjainak, így megtudtuk, egyeseknek a Big Ben vagy a Taj Mahal, míg másoknak egy csodálatos naplemente vagy épp egy Coldplay-koncert jelenti ezt a fogalmat.

Az együttes tagjai tavaly novemberben kérte meg a rajongóit, töltsék fel a Coldplay hivatalos Instagram-oldalára az általuk készített kisfilmet. Az eredmény két hónappal később jelentkezett, azaz most, az Amazing Day című felvételt népszerűsítve.

A brit együttes rajongóinak van még egy plusz-okuk az ujjongásra: a Coldplay ugyanis bejelentette, 2017 folyamán egy új albumot is piacra dob, Kaleidoscope címmel. Egyéb részletet egyelőre nem tudunk, de a jóslatok szerint várhatóan tavasszal kerül a boltokba.

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ