KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Ellie Goulding - Still Falling For You

Videóklip: Ellie Goulding – Still Falling For You

-

Megérkezett Ellie Goulding legújabb videóklipje, a Still Falling For You. A felvétel a Bridget Jones babát vár (Bridget Jones’s Baby) című film betétdala is egyben.

ellie-goulding-still-falling-for-you

Hirdetés

A Love Me Like You Do után Ellie Goulding újabb főcímdalt avat. Ezúttal a Bridget Jones filmek legújabb szériájához készített háttérzenét. A szerzemény egy videóklip kíséretében is hallgatható, melyben részletek villannak fel Sharon Maguire filmjéből, amit szeptember 16-tól tekinthetünk meg a mozikban.

Ezzel párhuzamosan, Ellie Goulding legújabb nagylemezét is népszerűsíti. A Delirium tavaly novemberben jelent meg, és a harmadik diszkográfiai anyag a brit énekesnő karrierjében.

Hirdetés

„Nem tudom miért tűnik most megfelelőnek ez a kifejezés, de a lemez ’nagyobb’. Nem tudom, hogy ezt arra értem-e, hogy kalandosabb, igényesebb vagy arra, hogy merészebb. Minden bizonnyal, egy nagyobb méretű projekt eredménye azzal ellentétben, amit eddig csináltam. Úgy éreztem, hogy az ezelőtti albumom készítésekor bizonyos értelemben meg volt kötve a kezem. Ez az új anyag viszont eljutott arra a szintre, mintha minden egy másik életből származna.” – mesélte Ellie Goulding a Billboardnak adott interjújában.

A Delirium deluxe változata 21 dalt tartalmaz, intro nélkül! És természetesen megvásárolható a digitális megosztókon. Neked hogy tetszik a Still Falling For You?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek