KezdőlapZeneVideóklipekLyric video: Robbie Williams - The Edge

Lyric video: Robbie Williams – The Edge

-

A rajongók kérésére, Robbie Williams újabb dalszöveges videót jelenített meg, ezúttal a The Edge című dalára, mely egyben a negyedik közzétett felvétel is az Under The Radar, Volume 1 című albumáról.

robbie-williams

Hirdetés

Néhány héttel korábban Robbie arról kérdezte követőit az Upfront With Robbie Williams online platformján, hogy melyik dal mellé szeretnének dalszöveges videót látni a lemezéről. A felmérésben a The Edge című zeneszám került ki győztesnek, mely a szavazatok 36%-át gyűjtötte be.

Amikor felvételről felvételre tért ki legújabb albumának a jellemzésében, az énekes viccesen megjegyezte, The Edge a közte és a U2 gitárosa közti kapcsolatra vonatkozik. The Edge ugyanis David Evans művészneve.

Hirdetés

Under The Radar Volume 1 tavaly decemberben került napvilágra, és Robbie Williams 11. lemeze, mely demo-verziókat, másodlagos dalokat és ritkaságokat tartalmaz. Az énekes kizárólag a hivatalos honlapján adta ki az albumot, melyről eddig a H.E.S. című dala mellé készült videóklip. A The Pilot és a Love Is You felvételek mellé azonban csak dalszöveges videó érkezett, akárcsak most a The Edge mellé.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek