KezdőlapHírekFolyamatosan ledöbbenti tehetségével a világot a német kisfiú

Folyamatosan ledöbbenti tehetségével a világot a német kisfiú

-

Mozart óta a világot számos esetben elámította egyes gyerekek muzikális tehetséges. Akim Camara a XXI-dik század egyik csodagyereke, a klasszikus zene iránti vonzalma és tehetsége már egészen kicsi kora óta jelentkezett.

akim-andre

Hirdetés

Akim 2000-ben született Németországban, már kétéves kora óta hegedűleckéket vesz, mestere Birgit Thiele. A kisfiú még szinte járni sem tudott rendesen, de már olyan tehetséggel adta vissza a hangokat, hogy az még a legtapasztaltabb zenészeket is meglepte.

Thiele jelezte Andre Rieu felé, hogy egy géniuszt tanít, akit annyira lenyűgözött a kisfiú tehetséges, hogy azonnal felkérte, játsszon vele a színpadon. A közönség reakciója sem maradt el.

Hirdetés

Andre Rieu azonnal a pártfogásába vette a fiút, fizette a hegedű- és zongoraleckéit, ez pedig hatalmas előnyt jelentett Akim karrierjében.

Akim jelenleg még sokak számára ismeretlen tehetség, eddig ugyanis nem az volt a cél, hogy a reflektorfénybe kerüljön, koncertjeinek szám is elég kicsi, főleg úgy, hogy a közönség nagy érdeklődéssel tekint a fiú tehetségére.

Íme mekkorát fejlődött Akim, annak ellenére, hogy még 14 éves sincs.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek