KezdőlapHírekNovember 30-án érkezik SP új lemeze

November 30-án érkezik SP új lemeze

-

Március 4-én mutatják be SP Ne add fel című videóklipjét

SP különleges, „dupla albummal” jelentkezik. A 10 vadonatúj dal mellett extra meglepetéseket is tartogat a KÖLYÖK22! A készülő anyag stílusában a Standard és a Special egyfajta keveréke lesz, hiszen éppúgy megtalálhatóak rajta hip-hop trackek, mint az elektronikusabb R’n’B slágerek. Sőt egy SP-től eddig teljesen szokatlan hangzásvilág is helyet kap a korongon!

Hirdetés

„Ugyanaz az összetettség jellemzi a készülő lemezt, ami rólam is elmondható. Az eddigi albumaimon is mindig visszaköszöntek azok a stílusok, amik éppen a legközelebb álltak hozzám, és úgy érzem, az elmúlt évben még nyitottabb lettem zeneileg. A raptől hezdve, a táncolható R’n’B-n át a modern pop-rockig mindent hallgatok – és ez érződik is a készülő dalokon. Persze nagyobb százalékban lesznek elektronikus számok, de az érdekesebbek teljesen más hangszerelést is kapnak… Ezeket nem nevezném remixnek, hisz nem a már elkészült anyagok alá kerül más zenei alap. Két különböző hangszerelővel dolgozom együtt, akik máig nem hallották a másik által összerakott, félkész dalokat, hanem mindketten egészen más irányba elindulva dolgozták fel az ötleteimet. Pixával csináljuk a már említett elektronikus verziókat (amik leginkább a Special világához hasonlíthatóak), közben Szakos Krisztián készíti az élő hangszeres, akusztikusabb alapokat” – meséli SP.

„Sokan kérdezik, hogy ez a két egészen különböző stílus hogyan fér majd meg egymás mellett, és nem félek-e attól, hogy a közönség számára érthetetlen lesz ez a kettősség. Igazából nem, nem félek. Azt hiszem, egy zeneileg ennyire szerteágazó albumon azok is megtalálhatják új „kedvenc dalukat”, akik eddig besoroltak a diszkós kategóriába. Legalábbis szeretném remélni, hogy így lesz…”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek