KezdőlapHírekEördögh Sziget Fesztivál Nyírábrányban

Eördögh Sziget Fesztivál Nyírábrányban

-

Nyírábrány település 2010. július 8-11-ig immáron harmadik alkalommal rendezi meg az Eördögh Sziget Fesztivált, melynek helyszíne az Eördögh Kastély parkja. A szervezők idén négynapos rendezvénnyel szeretnék odacsalogatni a környék településeiről, de az ország bármely szegletéből vagy a határon túlról a fiatalokat és minden érdeklődőt.

Hirdetés

A programok tervezésénél a legszélesebb spektrumú zenei kínálatot állították össze, így népzenétől a freestyle rapen át a rockig sokféle zenei irányzat keveredik majd. Élő koncertet ad a Wyrfarkas, a Danrol trió, a 0690, a Kerozin, a Mystery Gang, a Ladánybene 27 és a Zanzibar, fellép Ganxsta Zolee, valamint MC DC – Veres Robi.

LETÖLTÉS:
Eördögh Sziget Induló 2010 – a teljes dal mp3-ban
Eördögh Sziget Induló 2010 – mp3 csengőhang

Hirdetés

Jelen lesz a humor is a két nagyágyú, Badár Sándor és Rokker Zsoltti képviseletében. A koncertek között lesz társastánc, néptánc, sztepptánc, capoeira, shuffle, tűzzsonglőr és divatbemutató. A rendezvény különleges színfoltja a péntek délutáni Pitbul Combat Hungary boxgála. A disco zenét kedvelőknek vendégeink lesznek az ország legjobb DJ-i: Tommyboy, Hamvai P.G. és Sterbinszky.

A fesztivál első napján csütörtökön 10 órakor várják a horgászat szerelmeseit, ahol a nevezési díj 2000 Ft, 21 órakor az amatőr filmfesztiválra az amatőr filmek készítőit egy közös filmszemlére. Az I. Amatőr Filmfesztivál jelentkezési lapja további információkkal itt letölthető.

A fesztiváli programot különféle szigetprogramok színesítik: Egészségsziget, Szépségsziget, Játéksziget, Kalandsziget, Életpálya és „Esély” sziget, Hagyományőrző sziget és Leader sziget.

A fesztivál két középső napján, július 9-én és 10-én napi koncertjegyek válthatók 20 órától 1000 Ft/db áron. Ingyenes sátorozási lehetőség, gyönyörű erdős-ligetes környezetben – a folyamatos őrzés biztosított!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek