KezdőlapSzínesMindenki rajong ezért a dalért, de az alábbi változat minden eddigi élményt...

Mindenki rajong ezért a dalért, de az alábbi változat minden eddigi élményt felülmúl!

-

Az idők során számtalan olyan felvétel született, mely érzelmi telítettségével történelmet írt, és amely emberek millióit csábította el. Nemcsak a rajongók hallgatják ezeket még ma is rongyosra, hanem az énekes-kollégák és a kritikusok is csak szuperlatívuszokban nyilatkoznak róluk, mi több, aki ért egy kicsit a zenéhez, az példaként tekint rájuk, és szerves részeiként építi be a saját repertoárjába.

Egyike ezen csoda-szerzeményeknek a Can’t Help Falling In Love, ami 1961 októbere óta dobogtatja meg a szíveket. Azonnal a toplisták élére került, és évek hosszú sora óta ihleti meg az énekeseket. Minden idők legsikeresebb darabját a rock’n’roll királya, Elvis Presley emelte a csillagokig, így lett ez a dal a szerelem igazi szimbóluma.

Hirdetés

Bár az eredeti verzió Elvis Presley érdeme, sokan léptek a nyomdokaiba, és előszeretettel éneklik el, valahányszor alkalmuk adódik rá. Hallottuk ezt már Julio Iglesiastól, az alábbiakban pedig Andrea Bocellitől fogjuk.

Csodálatos zenei élmény, igazi érzelmi kincs! Tele van varázslattal, érzékiséggel, szenvedéllyel és őszinte érzelmekkel.

Hirdetés

A videóklip, mely a híres olasz tenor produkcióját képekbe foglalja, mesebeli díszlettel rendelkezik. Népes zenekar és teltházas nézőtér kíséri figyelemmel a fantasztikus dallamokat, melyek a legcsodálatosabb módon visszhangoznak a hangszórókból.

A dal, amellyel egykor Elvis Presley kápráztatta el a hallgatóságot, most Andrea Bocellinek hoz óriási sikert. Mennyei!

Ezt már láttad? Soha nem láttad Andrea Bocellit feleségével énekelni. Libabőrös leszel ettől a duettől!

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek