KezdőlapSzínes„Megígértem, hogy örökké a tiéd leszek” - Gyönyörű dallal lepte meg vőlegényét...

„Megígértem, hogy örökké a tiéd leszek” – Gyönyörű dallal lepte meg vőlegényét a menyasszony

-

A 28 éves Leanna Crawford, egy énekesnő, azzal lepte meg kosárlabdázó vőlegényét, Cody Zellert, hogy írt neki egy dalt az esküvőjükre, amiben bemutatta a kapcsolatukat, és amibe a hagyományos esküvői fogadalmakat is belefoglalta.

Leanna mindig is szerette a zenét, és már nagyon fiatalon rájött, hogy ez a hivatás való a számára. Ugyanakkor a zene számára a hittel is szoros összefüggésben áll.

Hirdetés

„A középiskolában éreztem igazán, hogy Isten elhivatott engem a zenére, miután elmentem egy missziós útra. Tényleg úgy éreztem, hogy hív engem, hogy olyan dalokat írjak, amelyek bátorítanak másokat, és talán reményt adnak az embereknek” – magyarázta.

Leanna Crawford 2017-ben indult el első turnéjára énekesnőként, miközben még az egyetemi tanulmányait folytatta, és azóta folyamatosan turnézik. 2018-ban egy közös barátjuk révén, egy koncerten ismerte meg mostani férjét, de az este után nem sokat beszéltek, csak néha váltottak egy-egy illedelmes üzenetet az Instagramon születésnapok és más ünnepek alkalmából.

Hirdetés

2020-ban Leanna a Covid miatti korlátozások miatt nehezen tudott fellépéseket szervezni, és ekkoriban talált rá a lehetőségre, hogy egy nevelőszülőknél élő gyerekek számára szervezett táborban énekeljen.

Mivel a tábort Cody szülővárosa, az észak-karolinai Charlotte közelében tartották, édesanyja és nővére bíztatására Leanna eldöntötte, hogy ír egy üzenetet a férfinak. Csak ekkor vette észre, hogy az elmúlt időszakban Cody több üzenetet is hagyott az Instagramján, amikre nem válaszolt, és azt írta neki: „Sajnálom, hogy nem válaszoltam. De épp a városban vagyok, ha van kedved velem és egy csomó gyerekkel együtt lenni.” A férfi a hét minden napján meglátogatta őt a táborban, és végül Leanna születésnapján megvolt az első hivatalos randijuk is.

„Megígértem, hogy örökké a tiéd leszek” - Gyönyörű dallal lepte meg vőlegényét a menyasszony
Fotó: Darling Juliet

Ezután egy ideig távkapcsolatban éltek, ami nem volt könnyű, de kitartottak egymás mellett. „Cody nagyon stabil ember. Nagyon egyenletes. Soha nem kell aggódnom, vagy azon gondolkodnom, hogy milyen változatát fogom megkapni, mert ő mindig stabil, még akkor is, ha az élet stresszes” – mondta Leanna a férjéről.

Két év együttlét után Cody megkérte barátnője kezét egy túrázás során. Leanna felidézte, hogy majdnem kihagyta a kirándulást, mert nem érezte jól magát, de a nővére, Lindsay mégis meggyőzte róla.

Ahogy közeledett az esküvőjük, Leanna elgondolkozott azon, hogy ír egy dalt, annak ellenére, hogy általában nem szokott romantikus dalokat írni. Miután hónapokig próbálkozott, végül megtalálta a szükséges inspirációt.

„A lánybúcsúmon voltam az összes barátnőmmel. És arról beszélgettünk, hogy Cody és én hagyományos fogadalmat teszünk-e, vagy megírjuk a sajátunkat” – mesélte Leanna. Ez a beszélgetés adta az ötletet a dalhoz, és azonnal munkához is látott – átment egy másik szobába, és ott helyben megírta a refrént. A következő hetekben tovább dolgozott a szövegen, de senkivel nem osztotta meg a dalt, így nyugodtabban alkothatott, anélkül, hogy ránehezedett volna az elvárások terhe.

„Elképzeltem a jelenetet a templomban… álmodtam arról, hogy ott állunk. Elképzeltem az összes barátunkat és családtagunkat. Ez volt a dal kezdete” – idézte fel az énekesnő. Azt is elmondta, hogy kapcsolatuk egész történetét igyekezett belefoglalni a dalba, ugyanakkor a közös jövővel kapcsolatos reményeit is megosztotta. „Cody küldött nekem egy üzenetet, amikor 2020-ban elkezdtünk randizni. Nagyon édes volt, ez állt benne: Minden veled töltött nap a kedvenc napom.” Leanna belefoglalta ezt az üzenetet a dal második versszakába.

Ami a közös jövőre vonatkozó részeket illeti, így fogalmazott a dalban: „Megígértem, hogy örökké a tiéd leszek, és annyira izgatott vagyok, hogy ezt az életet veled élhetem. Lesznek nehéz napok. Lesznek jó és rossz napok, és minden a kettő között. És mindez egy csodálatos, gyönyörű kaland lesz, amit együtt fogunk megélni.”

Az esküvőt 2023. augusztus 26-án tartották Nashville-ben, és a menyasszony úgy döntött, rögtön azután lepi meg a vőlegényét a dallal, miután eljárta az édesanyjával az anya-fia táncot. A pillanat tökéletesen sikerült, és Cody a könnyekig meghatódott a romantikus gesztustól.

Leanna és Cody azt mondják, a hitük központi szerepet tölt be a kapcsolatukban, és erre az alapra akarják felépíteni a közös életüket is.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek