KezdőlapHírekRobbie Willims: „Mindössze annyit akarok, hogy az emberek kedveljenek engem.”

Robbie Willims: „Mindössze annyit akarok, hogy az emberek kedveljenek engem.”

-

Nyíltan fejezi ki egyik legfőbb vágyát Robbie Williams. Amit a legendás brit énekes szeretne, az igazából mindannyiunk szívéből szól, kisebb-nagyobb mértékben, akár beismerjük, akár nem: hogy kedvesek legyünk a minket körülvevő emberek számára. Legalábbis így szól a legújabb felvételének a címe, fordításban: I Just Want People To Like Me.

Hirdetés

Robbie Williamsnek immár védjegyévé vált, hogy kendőzetlenül önti bele az érzelmeit és a gondolatait a dalaiba, és ez a legutóbbi kislemezével sem történt másként. Piacra dobta az I Just Want People To Like Me-t, melynek üzenete a szórakoztatóipar világsztárjainak egocentrikus viselkedését is tükrözi. Szeretve lenni, kedvelve lenni még akkor is, ha épp nem érdemeljük meg.

„Nem tudok táncolni, nem tudok énekelni / de oly messzire jutottam, hogy azt gondolnád, mindenki örül a sikereimnek / és annyira fel vagyok töltve, hogy azt hiszem, akár meg is tudnék állni / mert egyetlen porcikám sem akarna feldühíteni téged.” – foglalta dalba a brit zenész a véleményét anélkül, hogy bárkit is konkrétan megnevezett volna. De a célzás, egyértelműen ironikusan, akár ujjal is mutogathatna a popszakma bizonyos előadóira.

Hirdetés

A dal hangzása egyébként enyhén beporosodott, a ’90-es évek rock akkordjaira emlékeztet, Robbie énekhangjával felpezsdítve.

Az I Just Want People To Like Me az énekes következő nagylemezéről származik, mely Under the Radar Vol. 3 címmel február 14-én debütál. Az album immár a harmadik „kötet”, mely Robbie Williams eddig még sosem kiadott dalait foglalja magába, az énekes több mint 20 éves szólókarrierjéből. A korong 14 egyedi szerzeményt tartalmaz, és már megrendelhető.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek