KezdőlapSzínesMáris úton az újabb royal-bébi?! Harry herceg gesztusa lázba hozta a királyi...

Máris úton az újabb royal-bébi?! Harry herceg gesztusa lázba hozta a királyi család imádóit!

-

Harry herceg és Meghan Markle már nagyon várja, hogy szülő lehessen, és úgy tűnik, ez gyorsabban bekövetkezik, mint azt bárki is várta volna. Legalábbis ezt sugallta a sussexi herceg legutóbbi cselekedete, mely szöget ütött a rajongók fejébe.

Máris úton az újabb royal-bébi?! Harry herceg gesztusa lázba hozta a királyi család imádóit!

Hirdetés

Harry herceg ugyanis már hozzálátott az előkészületekhez, melyek egy új családtag érkezését jelzik, éspedig áruba bocsájtotta az Audi RS6 Avant márkájú luxus sportgépkocsiját, amit tavaly vásárolt. A királyi család rajongói azonnal ráharaptak a hírre, és meg vannak győződve arról, hogy a herceg csakis azért válik meg imádott autójától, mert Meghan várandós, és az álomjárgányt egy családi autóra szeretné lecserélni. De most komolyan, mi másért adna el egy férfi egy ilyen gyöngyszemet, hacsak nem azért, mert a felesége várandós?

Ráadásul a 36 éves Meghan Markle már be is szerzett egy különleges ajándékot a kis hercegnek vagy hercegnőnek, korábban pedig megjegyezte, évek óta készen áll arra, hogy édesanya lehessen.

Hirdetés

Sussex hercege közel 72 ezer angol fontot kér a csúcsszuper Audiért, mellyel sógornője húgának, Pippa Midletonnak az esküvőjén mutatkozott, 2017 májusában. Úgy tűnik, az áruba bocsájtás láttán nem pusztán a rajongóknak indult be a fantáziája: annak az újságnak a főszerkesztője is felkapta a fejét, melynek hasábjain a herceg feladta a hirdetést.

„Vajon miért akarja a herceg ilyen hamar eladni? Talán mert egy családi autót keres.” – írta Erin Baker. „Amennyiben tényleg egy ilyen gépkocsira vágyik, ajánlhatunk számára egy Skoda Superb modellt, mely New Car Awards díjat nyert a legjobb családi autó kategóriában. De az is lehet, hogy egy elektromos modellt szeretne, tekintettel lévén arra, hogy Meghant egy elektromos meghajtású Jaggel kísérte az oltárhoz…” – elmélkedett a főszerkesztő.

Bármi legyen is az oka Harry herceg döntésének, legkésőbb kilenc hónap múlva biztosan kiderül! Addig is, te mire tippelsz?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek