KezdőlapFilmSorozat készül Dolly Parton életéről! Ennek a dalnak a története is vászonra...

Sorozat készül Dolly Parton életéről! Ennek a dalnak a története is vászonra kerül

-

Újabb sikerízű sorozatot fontolgat a Netflix. Ezúttal a világhírű country-énekesnő, Dolly Parton életéről készít nyolc-epizódos folytatásos filmet, a country-csillag legismertebb dalait véve alapul. A moziprodukcióban a 72 éves Dolly Parton olyan részleteket oszt meg a rajongóival, melyeket eddig még csak kevesen tudtak az életéről és a karrierjéről.

Sorozat készül Dolly Parton életéről! Ennek a dalnak a története is vászonra kerül

Hirdetés

Kevesen értesültek például arról, hogy az I Will Always Love You című ballada, mely Whitney Houston és a Több mint testőr című film által vált világhírűvé, valójában egy Dolly Parton-szerzemény, amit a country stílusjegyeiben az énekesnő 1974-ben dobott piacra. Ilyen és ehhez hasonló csemegék kerülnek napfényre a sorozatban, melyben maga Dolly is aktív szerepet vállalt.

„Mindig is szerettem történeteket mesélni a dalaimon keresztül. Öröm számomra, hogy a Netflixszel közösen újra életre kelthetek néhányat a kedvenceim közül. Remélem, hogy a műsorunk megihleti és szórakoztatja majd a családokat, na meg a különböző generációkhoz tartozó embereket.” – nyilatkozta az énekesnő, aki a főszerep mellett a produceri munkát is bevállalta.

Hirdetés

Dolly Parton hatalmas karriert tudhat maga mögött, mely ezelőtt 60 évvel vette kezdetét, és még ma is az egyik legfényesebb csillagként ragyog. 3000 dal és 43 nagylemez fűződik a nevéhez, a legutóbbit 2016-ban, Pure & Simple címmel publikálta. Dolly egy igazi legenda, hisz ő minden idők legdíjazottabb country-énekesnője: eddig 9 Grammy- és 10 Country Music Association-szobrocskát vihetett haza.

Az életéről készülő sorozat a Netflix és a Warner Bros közös produkciója. Az pedig, hogy pontosan mikor kerül vászonra, még a jövő titka.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek