KezdőlapFilm4 kihagyhatatlan új film 2023 decemberében, amit mindenképpen látnod kell

4 kihagyhatatlan új film 2023 decemberében, amit mindenképpen látnod kell

-

Ha már láttad a 2023-as év legkedveltebb filmjeit, akkor érdemes megnézned a decemberi új produkciók listáját is. Az év utolsó hónapja ugyanis számos izgalmas kalandot tartogat a mozi szerelmeseinek.

A következő filmek között mindenki megtalálhatja a kedvére valót, akár egy könnyed vígjátékot, az egész család számára szórakoztató animációs filmet, vagy egy lebilincselő akciófilmet keres.

Hirdetés

Wonka

A Wonka 2023 egyik legjobban várt filmje Paul King rendezésében, és Timothee Chalamet valamint Olivia Colman főszereplésével.

Hirdetés

A történet középpontjában a fiatal Willy Wonka áll, aki alig várja, hogy megváltoztassa a világot, és rendkívüli dolgokat érjen el különleges édességeivel. Ez a varázslatos történet tökéletesen illik az ünnepekhez, és az egész család számára nagyszerű szórakozást nyújthat.

A bemutató dátuma: 2023. december 14.

Imádlak utálni (Anyone but You)

Ha a romantikus vígjátékok rajongója vagy, akkor ez a film éppen neked való. A csodálatos első randevú ellenére Bea és Ben kezdeti vonzalma gyorsan elpárolgott, és most kifejezetten utálják egymást. Amikor azonban váratlanul újra találkoznak egy ausztráliai esküvőn, elhatározzák, hogy egy párnak adják ki magukat, hogy becsapják a többieket és megoldják személyes problémáikat.

De minden megváltozik, amikor Bea és Ben rájönnek, hogy valódi érzelmeket táplálnak egymás iránt. Ez a film bizonyos értelemben kakukktojásnak számít ezen a listán, mert, bár az amerikai mozikban december végén mutatják be, a magyarországi mozikban csak 2024 januárjában kerül műsorra.

Kacsalábon (Migration)

Ha családi szórakozásra vágysz, ez az animációs film tökéletes választás lehet, és a gyerekek imádni fogják. A film egy kacsacsalád, Mallardék család történetét meséli el. Mack, a családapa, egyszerűen csak arra vágyik, hogy biztonságban tudja a családját, ezért nem bánná, ha soha nem hagynák el New England-i tavukat.

A dolgok azonban megváltoznak, amikor Pam, a családanya meg akarja mutatni gyerekeiknek az egész világot, és rábeszéli Macket, hogy vágjanak neki egy családi kirándulásnak New York Cityn át a trópusi Jamaicába.

Aquaman és az elveszett királyság (Aquaman and the Lost Kingdom)

Az akció és képregény filmek szerelmesei számára egyaránt jó választás lehet az új Aquaman film, James Wan rendezésében.

Black Manta megpróbálta már legyőzni Aquamant, a világ tengereinek urát (Jason Momoa), de kudarcot vallott. Most azonban bosszúvágytól vezérelve tér vissza, hogy végleg legyőzze a szuperhőst. A kettejük közötti csata az utolsó pillanatokig lélegzetvisszafojtva tart majd.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek