KezdőlapHírekÍgy találkozott Istenes Bence Messivel

Így találkozott Istenes Bence Messivel

-

Az adidas legújabb Cold Blooded kollekciójának első nagy nyilvánosság előtt történő bemutatására a Tango Leauge bajnokság döntőjén, Barcelonában került sor. Az esemény sztárvendége Leo Messi volt, akivel a régiót képviselő Istenes Bence személyesen is találkozhatott.

Hirdetés

A Tango League az adidas által létrehozott kispályás foci rangadó, melynek keretein belül Európa különböző országaiból érkező 5 fős csapatok mérhetik össze futballtudásukat a ketrecben. Az adidas magyarországi képviseletében a bajnokság barcelonai döntőjére ezúttal két megszállott hazai futballrajongó, Istenes Bence és Lipták Zoli (Freestyle Foci Team) is ellátogathatott.

„Focirajongóként óriási öröm volt számomra, hogy lehetőséget kaptam az adidas-tól a találkozásra. Messit minden idők egyik legtehetségesebb játékosának tartom, így igazi megtiszteltetés volt beszélgetni és közös fotót készíteni vele” – nyilatkozta Bence a találkozó után.

Hirdetés

„A közönségtalálkozóra egész Európából érkeztek adidas által támogatott játékosok és futball iránt elkötelezett hírességek, viszont csak hat résztvevőnek volt lehetősége beszélgetni és közös fotót készíteni Messivel. Bencével évek óta dolgozunk együtt, a márka iránti lelkesedése pedig a kezdetek óta töretlen, ezért kértük fel őt arra, hogy képviselje a közép-kelet-európai régiót a találkozón.” – hangsúlyozta Oláh Ildikó, az adidas sport marketing managere.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek