KezdőlapSzínesTalán ez minden idők legérzelmesebb produkciója a tehetségkutatók történetében!

Talán ez minden idők legérzelmesebb produkciója a tehetségkutatók történetében!

-

Amikor a zene és az éneklés iránti szenvedély a felhőtlen boldogsággal találkozik, akkor igazán különleges érzések kezdenek el motoszkálni az ember szívében. Alisah Bonaobra is egyike azon szerencséseknek, akik szentül hisznek a bennük rejlő tehetségben. A lány arany torokkal született, és el sem tudná képzelni az életét dallamok nélkül.

Talán ez minden idők legérzelmesebb produkciója a tehetségkutatók történetében!

Hirdetés

Mivel legfőbb vágya, hogy a Nagy-Britanniában élő filippinó közösség büszke legyen rá, egy tehetségkutató színpadán csillogtatta meg a képességeit. Beyoncé érzelemdús dalával, a Listen-nel készült, és amikor kiállt a zsűri elé, a magabiztosság és a bizonyítani akarás sugárzott belőle.

Akkor és abban a percben, a brit X Factor idei évadában, a maga 22 évével Alisah a legszebb leckét adta fel, amit egyik ember a másiktól kaphat: igazi, őszinte érzelmeket. Ahogy belekezdett az éneklésbe, a lány hangja valósággal átjárta a közönséget, és minden emberi érzést megmozgatott a lelkekben. Melegség, szeretet és együttérzés áradt az előadásából, ami több volt egy színpadi szereplésnél. Élet volt, és az abban rejlő összes szépség és értelem.

Hirdetés

Nicole Scherzinger egy darabig küzdött a könnyeivel, de végül megadta magát az érzéseinek.

„Sírok, mert akárcsak te, én is szerény anyagi támogatással indultam neki a karrieremnek. Csodálatos vagy, és bár még kislány, óriási hanggal áldott meg téged a sors. A válaszom nemcsak neked, hanem a téged támogató filippinó közösségnek is szól.” – fogalmazott a zsűritag.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek