KezdőlapSzínes1990-ben adták ki ezt a szerelmes dalt, azóta is lekörözhetetlen! Ki ne...

1990-ben adták ki ezt a szerelmes dalt, azóta is lekörözhetetlen! Ki ne emlékezne rá?

-

Amikor két ember szerelme próbatétel előtt áll, már egy különleges üzenettel bíró szerzemény is visszazökkentheti a dolgokat a normális kerékvágásba. Semmi sem balzsamozhatja jobban a lelket, mint egy jól összegyúrt, alkalomhoz illő dal, amelyet akár a te szerelmi történeted is ihletett volna!

Hirdetés

Stevie B – valódi nevén Steven Bernand Hill sokak szívét megdobogtatta már gyönyörű balladáival. A világ imádja hallgatni a dalait, melyek mindig a fején találják a szöget, és amelyekben oly sokan ráismerünk önmagunkra, a saját helyzetünkre és szívfájdalmainkra. Ő az az énekes, aki örökre bevéste a nevét a zenetörténelembe, és olyan műfajban vált felülmúlhatatlanná, amelyben manapság is nagy a konkurencia.

Stevie B 1990-ben dobta piacra a Because I Love You című legendás felvételét, melyet sokan a The Postman Song-ként is ismernek. A balladának szuper-sikere volt: a Hot 100-ban 4 héten át trónolt az 1. helyen, ami nem kis eredmény ám!

Hirdetés

Ezt már láttad? 36 éve már, hogy Ricchi e Poveri ezzel a dallal boldogít minket! Te még emlékszel rá?

A pozitív fogadtatást az a csodálatos hatás eredményezte, melyet a dal a hallgatók érzelmeire gyakorolt. Elevenítsd fel te is ezt az élményt, és engedd át magad a varázslatnak!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek