KezdőlapSzínes1975-ben a Queen kiadja egyik legemlékezetesebb slágerét. 40 évvel később ismét fantasztikus...

1975-ben a Queen kiadja egyik legemlékezetesebb slágerét. 40 évvel később ismét fantasztikus előadásban cseng vissza!

-

A Queen minden idők egyik legkedveltebb zenekara. Talán nem is létezik olyan zenekar a világon, ami felbomlása után húsz évvel is ilyen nagy rajongásnak örvendjen. Legismertebb számaikat ugyanúgy dúdolják a tinédzserek, mint a mai hatvan-hetven éves nagypapák. Az egész világ rajong értük.

freddy-queen2

Hirdetés

Az elmúlt évben Rio de Janieróban megrendezett emlékkoncerten a közönség egy emberként énekelte a “Love Of my Life” című dalt. Egy teltházas aréna egyszerre énekelt, ennél nagyobb bizonyíték nem kell arra, hogy láthassuk, a Queen örök.

Brian May, a közismert énekes egy szál gitáron játszott a színpadon, amikor az óriáskivetítőn megjelent Freddie Mercury teljes alakos képe. A Queen frontemberének “érkezésére” a közönség valósággal eksztázisba esett. Ennél felemelőbb koncertet aligha láttunk ezidáig. Ennek az előadásnak köszönhetően a Love of My Life valóságos nemzeti dallá vált Brazíliában.

Hirdetés

Ezt már láttad? 1988-ban Freddie Mercury hatalmas sikert aratott ezzel a dallal. Hogy kivel énekelte? Nézd meg a VIDEÓ-t!

Majdnem akkora sikere volt, mint, amikor Freddie Mercury 1986-ban 72 ezer ember előtt énekelte el a londoni Wembley Stadionban.

https://www.youtube.com/watch?v=yH_3aaGR12Y

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek