KezdőlapSzínesZabálnivaló! Ez a kisfiú inkább a szemébe húzza a sapkát, minthogy eljárja...

Zabálnivaló! Ez a kisfiú inkább a szemébe húzza a sapkát, minthogy eljárja a balettáncot!

-

Eljött a nagy szerep ideje! A terem zsúfolásig megtelt a kis fellépők szüleivel, akik mind kíváncsian várták a csemetéik produkcióját. A színpadon nemsokára megjelent egy 4 évesekből álló kiscsoport, amelyet egy idősebb balerina vezetett fel. A zene megszólalt, és kezdődhetett a műsor. De a vége az lett, hogy az egyik kiskópé minden babért learatott!

kicsi-tancosok

Hirdetés

Fred Gapuzan nem kezeli valami jól a lámpalázat. Az ikertestvére azonban, aki szintén a négy kistörpe között volt, egészen jól viselte a rengeteg rátapadó szemet. Míg a többi táncos az elsajátított módon adta elő a táncprodukciót, addig Fred szégyenlősen a szemébe húzta a tengerészsapkáját, és várta a műsor végét. Egy lépést sem volt hajlandó megtenni a színpadon, mintha a földbe gyökereztek volna a lábai. A látványa viszont annyira aranyos volt, hogy a közönség nem tudott neki ellenállni!

Az apukája nem vélekedett éppen így.

Hirdetés

„Nevetséges, amolyan nem-tudom-elhinni-hogy-ezt-tette érzés futott végig rajtam.” – vallotta be Jay Gapuzan, Fred édesapja. De a kisfiú mentségére szolgál, hogy „ez volt élete első fellépése. A színpadon álltak, és mindenki őket bámulta. Jót szórakoztunk a műsoron.” – folytatta az apuka, aki végül is büszke volt a fiára. Később az anyukája is megkérdezte Fredtől, hogy mi történt. Mire a kisgyerek ezt válaszolta: „az a terem ijesztő volt!”.

Így vagy úgy, a 4 éves kiskópé mindenki szívét meghódította. A miénket is biztosan! És téged becserkészett?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek