KezdőlapSzínesSármos szívtipró lett a TV2 egykori tehetségéből - VIDEÓ

Sármos szívtipró lett a TV2 egykori tehetségéből – VIDEÓ

-

Négy év telt el a TV2 Voice – Magyarország hangja című tehetségkutató műsor ota, ahol többek között a nézők Henderson Dáviddal is megismerkedtek. A fiú azóta igazi szívtipró lett.

henderson-david

Hirdetés

Henderson Dávid mára már betöltötte a 20-dik életévét, az egykori tinisztárból sármos, jóképű férfi lett. Dávid azóta leérettségizett, több dalt is kiadott, ám a várva várt nagy siker eddig még nem érkezett meg számára. Felhőtlen című dalát százezernél is többen töltötték le a YouTube-on, a dalt Caramel írta neki, aki egyébként mentora volt a Voiceban.

„Nagyon sok mindenbe belevágtam az elmúlt pár hónapban. Sok saját dal született és születik. Még most is azt gondolom, hogy keresőben vagyok és nem úgy hangzanak, ahogy azt magamtól elvárnám, ezért még dolgozom rajtuk. Viszont úgy döntöttem, hogy a következő időszakban, amíg a saját dalaim készülnek, addig nem szeretnélek magatokra hagyni és arra gondoltam, hogy kiraknék egy pár covert a kedvenc dalaimból. Igyekszem ezeket is jobb minőségben felvenni majd, de addig is itt van egy otthonkás részlet verzió Ed Sheeran-nek a Give Me Love című dalából amit Jimmyvel játszottunk fel. Köszönöm a türelmet és nem hagylak titeket cserben!” – írta Dávid Facebook oldalára.

Hirdetés

Ed Sheeran – Give Me Love (Cover)

Sziasztok :)Nagyon sok mindenbe belevágtam az elmúlt pár hónapban. Sok saját dal született és születik. Még most is azt gondolom, hogy keresőben vagyok és nem úgy hangzanak, ahogy azt magamtól elvárnám, ezért még dolgozom rajtuk. Viszont úgy döntöttem, hogy a következő időszakban, amíg a saját dalaim készülnek, addig nem szeretnélek magatokra hagyni és arra gondoltam, hogy kiraknék egy pár covert a kedvenc dalaimból. Igyekszem ezeket is jobb minőségben felvenni majd, de addig is itt van egy otthonkás részlet verzió Ed Sheeran-nek a Give Me Love című dalából amit Jimmyvel játszottunk fel.Köszönöm a türelmet és nem hagylak titeket cserben! Szép estét,DavidJimmy Hivatalos oldala:https://www.facebook.com/jimmythepianoguy/

Közzétette: Henderson David – 2016. február 18.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek