KezdőlapTVCsillag SzületikCsillag Születik: Tombolt és elvarázsolódott a közönség a második válogatáson

Csillag Születik: Tombolt és elvarázsolódott a közönség a második válogatáson

-

Párkányi Kolos mutatványaival elbűvölte, László Attila erőteljes hangjával és színpadi jelenlétével lenyűgözte a zsűrit és a nézőket.

Hirdetés

A Csillag Születikben nincs műfaji megkötés, így törvényszerű, hogy szokatlan produkciókkal is megpróbálják felhívni a zsűri figyelmét a jelentkezők. Egyesek házi kedvenceik közreműködésével szerettek volna a továbbjutók közé férkőzni, de sem a madarak, sem a kutyák nem tehettek csodát gazdáikkal, a kígyó láttán pedig még Ördög Nóri is menekült. Feltűntek hastáncosok, szabadszellemű prózamondók és zenekarok, és volt, aki ötvözte a kategóriákat, mert szerinte elmúlt életei által hozzájutott ahhoz a tudáshoz, ami a hangszerek megszólaltatásához, az énekléshez és a tánchoz szükséges.

De a „hagyományos” kategóriákban is láthattunk szokatlan megoldásokat. Erős Dávid 18 éves, fiatal kora ellenére az opera áll hozzá közel. Olyannyira, hogy napjaink legnagyobb tinihimnuszának, Fluor Mizu című dalának szövegét ültette át komolyzenei műfajba, amivel azonnal el is rabolta a közönség szívét. Néhány sor után már az egész nézőtér vele együtt énekelte a slágert. Fáy Miklóst ugyan nem győzte meg, de Hernádi Judit, Oroszlán Szonja és Szirtes tanár úr meglátta benne a lehetőséget. Erős Dávid visszatérhet a Csillag Születikbe.

Hirdetés

A szárnyait próbálgató fiút egy összeszokott trió követte, a Virtuoso, melynek tagjai hegedűn játszották el a legismertebb James Bond-témát. Az összes zsűritagot ámulatba ejtette a Virtuoso zenészeinek tehetsége, nem is volt kétséges, hogy továbbengedik-e őket a válogatáson. Habodász István próza kategóriában indult és a világ legjelentéktelenebb emberének történetével nevettette meg a közönséget. A zsűri feszült figyelemmel követte az eseményeket, mivel kíváncsiak rá, hogy István más stílusban is meg tudja-e ismételni sikerét, ezért újabb esélyt szavaztak meg neki.

A második válogatáson is feltűnt egy dinamikus táncosokkal teli csapat, az April Project, melynek tagjai azzal nyűgözték le Hernádi Juditot, hogy mindegyikük saját egyéniségét adta bele a produkcióba és mégis összehangoltan működtek együtt. Az April Project zöld utat kapott, ahogy az a 14 éves erdélyi fiú, László Attila is, akinek gyermeki hangja abban a pillanatban erőteljesre, öblösre váltott, amint énekelni kezdte Máté Péter slágerét. Attila a produkció vége felé térdre rogyott a már amúgy is könnyező közönség előtt, a nézőtéren mindenki tombolt. Szirtes Tamás szerint már az erdélyi fiú miatt megérte elindítani a harmadik Csillag Születiket. Attila mellett egy ugyancsak fiatal hölgy, a 15 éves Krizbai Terézia is beférkőzött a zsűri és a közönség szívébe. Teca hangja és énektudása egyenesen lenyűgözte Hernádi Juditot, Oroszlán Szonját, Fáy Miklóst és Szirtes Tamást.

A második válogatáson egy ígéretes bűvész is bemutatkozott, a 21 éves Párkányi Kolos, aki rövid ujjú pólóban, csupasz karokkal hajtotta végre mutatványait, a nézőknek pedig ötlete sem volt, hogyan tünteti el, majd varázsolja újra elő a színes kendőket a tenyeréből, vagy a közönségből kiválasztott fiú ingzsebéből? Kolos elnyerte a zsűri elismerését, biztosan láthatjuk őt is a Csillag Születik3 következő fordulójában!

Ha kíváncsi vagy, kikkel lesz teljes a Csillag Születik3 mezőnye, nézd az RTL Klubot április 16-án, szombaton 20 óra 30 perckor!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek