KezdőlapTV"Egy fáklya lehet ez a dal mindenkinek, akinek a néma kiáltását nem...

„Egy fáklya lehet ez a dal mindenkinek, akinek a néma kiáltását nem hallják meg” – Roy a szívünket is ‘kitépte’ A Dal döntőjében

-

A töretlen sikerű Roy és Ádám zenekar frontembere, Kohánszky Roy egy fiatalokból álló vadonatúj zenekarral rukkolt elő tavaly, idén pedig beneveztek A Dal-ba is, és egyenesen a döntőig jutottak.

„Kiáltás” című dalával jutott A Dal döntőjébe a Roy Galeri, ahol a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséretében hallhatták a nézők a megrendítő sorokat tartalmazó lírai dalt.

Hirdetés

A produkció után a közönség vastapssal jutalmazta a dalt.

„Az a szó jut eszembe róla, hogy méltó. Ez a gyönyörű éneklés méltó a nagyzenekari környezethez és e kiválóan megírt dalhoz és ez a nagyzenekari környezet méltó a rádiózenekar zenei hagyományaihoz” – mondta Ferenczi György.

Hirdetés

„Itt az a nagy titok, hogy a Rádiózenekar tud könnyűzenei tempót játszani, ez a szépen megírt dalt tempóban folyamatosan segíti, a zenei környezet pedig kiemeli ennek a csodálatos énekes kiváló énekes barátunknak a hibátlan éneklését, megteremti hozzá a környezetet és a tiszát aláteremti, gyönyörűen folyik az egész” – fogalmazott Egri Péter.

„Bármelyik filmnek lehet a filmzenéje” – fűzte hozzá a dalhoz Németh Alajos Lojzi.

Nektek hogy tetszett a dal?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek