KezdőlapTV„Szivárványt csaltál az égre” - László Evelin szívét-lelkét kiénekelte férjének írt gyönyörű...

„Szivárványt csaltál az égre” – László Evelin szívét-lelkét kiénekelte férjének írt gyönyörű dalában

-

László Evelin gyerekként népdalversenyeken mutatta meg tehetségét, a nagynénje fedezte fel tehetségét. Legényes című dalát férje ihlette.

„A Legényest a férjem ihlette, szó szerint a szívemből, a lelkemből íródott, amikor megszületett. Egy szál gitárral ültem a szobámban és úgy írtam” – mondta Evelin produkciója előtt.

Hirdetés

Hozzátette, dalának a kulcsa az önmagunk elfogadása.

Evelin mezítláb, két táncos kíséretében adta elő a dalt A Dal 2. válogatóján, hatalmas sikert aratva, produkciója végén vastapsot kapott a közönségtől.

Hirdetés

„Többször megkönnyeztettél ezzel a dallal, Ady Endre azt mondta, hogy az élet a szerelemtől tiszta, és te ezt az érzést olyan magas fokon fogalmaztad meg ebben a dalban, három akkordra, hogy ez fantasztikus. Mindig az egyszerűség a legtisztább dolog…” – mondta Németh Alajos Lojzi.

Hozzátette: „Szemtelenül Legényes címet adtál a dalnak. A legényes az, amikor öt tank beáll veled szembe és földrengés van, amikor elindulnak. Te ezt a földrengést ma a szívedből adta ki. Tudod ki vagy te? A mi kis hercegnőnek. Idehoztad a tisztaságot és szivárványt csaltál az évre.”

„Gyönyörű szépen szárnyalt a hangod ebben a dalban, a tánccal tökéletesen alátámasztották azt az érzés, amiről te énekeltél. Köszönjük szépen, egy élmény volt” – tette hozzá Szandi.

Nektek hogy tetszett László Evelin produkciója?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek