KezdőlapHírekIsmerjétek meg Katherine Jenkinst - ha még nem ismernétek!

Ismerjétek meg Katherine Jenkinst – ha még nem ismernétek!

-

Katherine Jenkins az aprócska velszi faluból, Neath-ből származó gyönyörű operaénekesnő.

Hirdetés

Karrierje – 29 éves kora ellenére – nem ma kezdődött már. Több millió eladott lemez, rengeteg díj, fellépés, rekorddöntés van már mögötte, melyekkel bebetonozta magát a klasszikus/crossover mezőnybe. De a TV-nézők számára sem ismeretlen az Egyesült Királyságban: a tavalyi évben a BBC-n egy speciális sorozatban – ‘The Week We Went To War’ – és a nagy sikerű tehetségkutatóban, a ‘Popstars To Operastars’-ban is láthatták őt, ez utóbbiban a zsűri tagjaként.

Hetedik, Believe című lemezével, melyet a napsütötte Hollywood Hillsen rögzített nem más, mint a fantasztikus David Foster segítségével, Katherine most nemzetközi karrierre készül. Az album tavaly év végi megjelenésekor azonnal a TOP 10 mezőnybe lerült, és 28 nap alatt aranylemez lett otthon.

Hirdetés

Az albumon megtalálható pl. az Evanescence 2003-as hatalmas slágere, a Bring me to life is, Katherine csodálatos előadásában.

Szintén hallhatunk a lemezen egy duettet Andrea Bocellivel, I believe címen, mely Katherine elmondása szerint a személyes kedvence az albumról. Az alábbi videóban maga David Foster konferálja fel őket:

A harmadik dal, amit Katherine nagyon szeret, Sarac McLachlan Angel„-jének feldolgozása:

Legújabb kislemeze pedig, a „Fear of falling” éppen most ostromolja az angol rádiók játszási listáit! A dalt nem kisebb szerző jegyzi, mint a Grammy-díjas Richard Marx, akinek legnagyobb slágerére, a „Right here waiting„-re bizonyára sokan emlékeznek a nyolcvanas évek végéről. Amíg a klip elkészül, hallgassátok meg a dalt:

Katherine már azt is elmondhatja magáról, hogy Barbra Streisand privát születésnapi partyján „szerenádozott” legnagyobb példaképének…..vajon mi jöhet még ezután?

„Jöjjön, aminek jönnie kell.” – mondja Katherine – „Én nem vagyok egy előretervezős típus. Most csak annyit tudok, hogy ez az album az, amire eddigi életem során a legbüszkébb vagyok.”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek