Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Élő adásban kérték meg Jana Burčeska kezét csütörtök este a Kijevben tartott Euróvízión.

Eurovízió 2017: Élő adásban kérték meg Macedónia képviselőjének kezét!

Megható pillanatoknak lehetett szemtanúja a világ, amikor csütörtök este Kijevben, az Eurovízió döntője során megkérték Jana Burčeska kezét, aki Macedóniát képviselte a dalfesztiválon Dance Alone című dalával.

A műsorvezető Macedónia képviselőinek csoportjához lépett, majd a beszélgetés során kiderült, hogy Jana kisbabát vár, a mellette ülő úriember, Alexander pedig gyerekének apja (miközben beszélgettek a pasi lehajtott egy pohár pezsgőt, valószínűleg bátorságra volt szűksége). Majd a kezéhez kapta a mikrofont, és megkérte az énekesnő kezét, aki természetesen igent mondott.

Később viszont Jana nem örülhetett, hiszen Macedónia nem jutott tovább a döntőbe, ám így is emlékezetes marad számára a nagy nap.

A tegnap esti döntőben egyébként Magyarország is sikeresen szerepelt, Pápai Joci bekerült a szombati döntőbe, a szereplését ITT nézhetitek ismét meg. Ha pedig kíváncsiak vagytok a további döntős előadó produkciójára, dalára lentebb mindegyiket linkkel ellátva megtaláljátok:

A magyar versenyző mellett bejutott még a döntőbe a bolgár Krisztian Kosztov (Beautiful Mess), a belarusz Naviband (Story of My Life), a horvát Jacques Houdek (My Friend), a dán Anja (Where I Am), az izraeli IMRI (I Feel Alive), a román Ilinca feat. Alex Florea (Yodel It!), a norvég JOWST (Grab The Moment), a holland OG3NE (Lights and Shadows) és az osztrák Nathan Trent (Running On Air).

A keddi elődöntőből továbbjutott a svéd Robin Bengtsson (I Can’t Go On), a portugál Salvador Sobral (Amar Pelos Dois), a belga Blanche (City Lights), az azerbajdzsáni Dihaj (Skeletons), az örmény Artsvik (Fly With Me), a moldovai Sunstroke Project (Hey Mamma), a lengyel Kasia Mos (Flashlight), az ausztrál Isaiah (Don’t Come Easy), a görög Demy (This is Love) és a ciprusi Hovig (Gravity).