KezdőlapHírekÚgy tűnik 27 év után kiderült, mi történhetett valójában Al Bano és...

Úgy tűnik 27 év után kiderült, mi történhetett valójában Al Bano és Romina Power elveszett lányával

-

27 évvel ezelőtt a népszerű énekes páros, Al Bano és Romina Power lányának nyoma veszett. Az esemény sokkolta az egész világot, a szülők pedig képtelenek voltak feldolgozni a veszteséget. Szétváltak. Ylenia Carrisi az Amerikai Egyesült Államok egyik egyetemén tanult, utoljára 1994 január 6-án látták őt, New Orleansban.

Tavaly azonban új hír ütötte fel a fejét a lány eltűnésével kapcsolatban. Az amerikai hatóságok egy névtelen hölgy kapcsán nyomoznak, aki 27 évvel ezelőtt, Floridában szenvedett halálos közúti balesetet. Az illetékesek szerint nagy esély van arra, hogy az anonim áldozat Al Bano és Romina Power elveszett gyereke lesz.

Hirdetés

Az olasz rendőrség arra kérte Al Banot, adjon DNS-mintát, melyet összevethetnek a holttest adataival.

A La Stampa olasz lap értesülései szerint, az áldozat egy 22 év körüli nő – Ylenia 23 esztendős volt, amikor eltűnt –, akinek az élettelen testét 1994 szeptemberében találták meg egy floridai benzinkútnál.

Hirdetés

A hatóságok arra gyanakszanak, a nőt egy sorozatgyilkos kamionsofőr, Keith Hunter Jesperson gázolta el, akit egyébként 1995-ben életfogytiglan tartó börtönbüntetésre ítélték, nyolc bizonyított gyilkosság és erőszaktétel miatt.

A háromdimenziós arcrekonstrukció után, melyet az áldozatról készítettek, kiderült, a nő igencsak hasonlít Al Bano és Romina Power lányára.

Ylenia állítólagos gyilkosa a Happy Face Killer becenevet kapta, miután beismerő leveleket küldött a sajtónak és a rendőrségnek, melyeket mindig egy vigyorgó arccal írt alá. A kamionos 160 gyilkosságot vallott be, de a hatóságoknak mindössze nyolcat sikerült bebizonyítaniuk.

Hallgasd meg a dalt, amit Al Bano és Romina Power lánya emlékére írt!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek