KezdőlapSzínesEltávolította zenét, csak hogy a Queen tiszta hangját élvezhesse. Az eredmény fenomenális...

Eltávolította zenét, csak hogy a Queen tiszta hangját élvezhesse. Az eredmény fenomenális lett!

-

Kinek ne lenne ismerős a világhírű Queen együttes? A brit rock zenekar slágert slágerre ontott magából, dalait pedig még ma is örömmel dúdolják úgy a fiatalok, mint az idősebb generációk.

Eltávolította zenét, csak hogy a Queen tiszta hangját élvezhesse. Az eredmény fenomenális lett!

Hirdetés

Freddie Mercuryval az élen, a Queen a földkerekség legnagyobb színpadain énekelte el a legnagyobb alkotásait, mégis egy-egy daluk vokális verziója még ma is szavak nélkül hagyja a rajongókat. Igazi zenei csemegék ezek, melyekre nemcsak nosztalgiázni jó, hanem érdemes jól elraktározni a készülékünk memóriájában, hogy bármikor rákattinthassunk, és újraélhessük ezt a fantasztikus élményt!

A Bohemian Rhapsody a Queen egyik legnépszerűbb felvétele, ami 1975-ben látta meg a napvilágot, és azóta is visszhangzik a játszási listákból. Előszeretettel nyúlnak hozzá úgy az amatőr, mint a profi zenészek, eredetije pedig A Night At The Opera című nagylemezen található, mely az egyik legeladottabb Queen-album volt a világon!

Hirdetés

Az alábbi videóklip a zenekar csodálatos énekhangját hivatott kiaknázni – tisztán, hangszerek és egyéb zenei elemek nélkül. Az a harmónia pedig, ahogy Freddie Mercury orgánuma átöleli az egész szerzeményt, igazán lenyűgöző.

Az audiovizuális anyag hossza hat perc, melyet érdemes az elejétől a legvégéig meghallgatni. Izgalmas az összeállítás: egy kis bevezető után következik a balladai rész, amit egy opera-részlet követ. A klasszikus stílust a hard-rock rázza fel, csak hogy legyen mihez hozzáilleszteni a csillagos ötöst érő zárójelenetet. Ha még sosem rázott ki a hideg egy dal meghallgatása közben, akkor most biztosan ki fog!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek